6 νόστιμες στάσεις στο Κουκάκι

Κουντουριώτικο: Το ψητομεζεδοπωλείο που θα γίνει στέκι σου

Νόστιμοι μεζέδες αλλά και το τέλειο σουβλάκι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κουντουριώτικο
Κουντουριώτικο
Κουντουριώτικο
Κουντουριώτικο

Κουντουριώτικο: το ψητομεζεδοπωλείο της παρέας στο Κουκάκι

Το ψητομεζεδοπωλείο της γειτονιάς του Φιξ που θα πρέπει να επισκεφθεί κάθε λάτρης του ψητού κρέατος! Στο Κουντουριώτικο τα πάντα είναι προσεγμένα στην εντέλεια και είναι αυτό που λέμε μερακλίδικα! Τα κρέατα είναι εκλεκτά, οι πρώτες ύλες είναι όλες άριστες, οι άνθρωποι είναι φιλόξενοι και ευγενέστατοι!

Τα ορεκτικά πολλά και πεντανόστιμα, όπως και οι φρεσκοκομμένες σαλάτες, μεγάλος πρωταγωνιστής, όμως, είναι το αγαπημένο σε όλους μας σουβλάκι. Καλαμάκια χοιρινά, κοτόπουλου, κοτομπέικον, σεφταλιές, λουκάνικα, μπιφτέκια, κεμπάπ, όλα χειροποίητα και πάντα ημέρας. Κι αν τα καλαμάκια σας πέφτουν κάπως… light, περνάμε στο επόμενο βήμα: τυλιχτά (με όλα αυτά τα ωραία), γίγας για τους πολύ πεινασμένους, κυπριακές παντόφλες οι οποίες είναι και αυτές γίγας, φοβερές μερίδες (εξαιρετικά τα χοιρινά μπριζολάκια και τα μοσχαρίσια μπιφτέκια), αλλά και ποικιλίες για δύο ή για τέσσερα άτομα, για την περίπτωση που δεν ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε και θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα!

Σημειώστε ότι το Κουντουριώτικο διαθέτει και προτάσεις για τους φίλους της παρέας που ακολουθούν vegetarian διατροφή, όπως μπιφτέκι λαχανικών, ντοματοκεφτέδες, χαλούμι και άλλα, καθώς και ότι όλα αυτά τα λαχταριστά μπορείτε να τα απολαύσετε και στο σπίτι και μάλιστα έως αργά, έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, με delivery από τις πλατφόρμες e-Food, Wolt και Box

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου