Resto

Το Nolan του Σωτήρη Κοντιζά μόλις προσγειώθηκε στη Μύκονο

Όλη η μαγειρική ομάδα του Συντάγματος μεταφέρθηκε στο νησί των ανέμων

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nolan Mykonos

Nolan: το γνωστό εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά αυτό το καλοκαίρι θα βρίσκεται στη Μύκονο

Εδώ και μερικές εβδομάδες το Nolan της οδού Βουλής, το γνωστό εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δεν είναι ανοιχτό, γιατί… δεν είναι εδώ. Η μαγειρική ομάδα του Nolan μάζεψε κατσαρόλες, τηγάνια και ποδιές, έφτιαξε βαλίτσες, και μετακόμισε σύσσωμη στη Μύκονο. Με άλλα λόγια, δεν πρόκειται για ένα καινούργιο, επιπλέον Nolan στο νησί των ανέμων, αλλά για την ίδια γαστρονομική οικογένεια που φέτος αποφάσισε να ξεκαλοκαιριάσει στο νησί, δίνοντας έτσι την ευκαιρία και στο πόστο της στο Σύνταγμα να ανανεωθεί (δηλαδή να ανακαινιστεί) κεκλεισμένων των θυρών.

Το μυκονιάτικο Nolan βρίσκεται στα Ματογιάννια, στην καρδιά της Μυκόνου, μέσα σε ένα ιστορικό κτίριο που κάποτε στέγαζε το ξενοδοχείο του Φιλιππή. Έχει στη διάθεσή του μία δροσερή, νησιώτικη αυλή σχεδιασμένη και πάλι από την Trail Practice η οποία φρόντισε να διατηρήσει όλα τα αρχιτεκτονικά στοιχεία που κάνουν το Nolan αυτό που είναι: μωσαϊκό και μάρμαρο είναι και εδώ το σήμα κατατεθέν, μόνο που αυτή τη φορά συμπληρώνονται από δέντρα, φυτά και λευκά λουλούδια. Δίπλα στην είσοδο του εστιατορίου θα φιλοξενηθεί και το πρώτο φυσικό κατάστημα του Temeno,  του νέου brand του Λάκη Γαβαλά, ο οποίος άλλωστε έχει σχεδιάσει και τις στολές του προσωπικού του Nolan.

Αν, λοιπόν, βρεθείτε στη Μύκονο αυτό το καλοκαίρι, αξίζει να περάσετε μία βόλτα από το μυκονιάτικο Nolan. Αν όχι, πάρτε μια γεύση μέσα από το παρακάτω βίντεο. Η αισθητική του είναι εμπνευσμένη από τη σκηνοθεσία του Wes Anderson και είναι απολαυστική:

Υ.Γ. Το Nolan του Συντάγματος αναμένεται να λειτουργήσει και πάλι μετά το καλοκαίρι και την ανακαίνισή του.

Nolan Mykonos: Fb: @Nolan Mykonos, Instagram: @nolanmykonos, Κρατήσεις και μέσω των bio στα social media, όπως και στα τηλέφωνα: 2289078750, 6971545040

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ