Resto

Bond, η μαγευτική εξοχή του Αλίμου

Brunch, νόστιμα πιάτα και δροσερά cocktails σε καταπράσινο κήπο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bond, ένα καταπράσινο bar restaurant στον Άλιμο

Το Bond στον Άλιμο είναι ένα νόστιμο bar restaurant με τεράστια αυλή

Σε αυτό το σημείο του Αλίμου η βουή της πόλης δεν φτάνει. Το θρόισμα των φύλλων και τα τιτιβίσματα των πουλιών υπερισχύουν. Η μεγάλη αυλή του Bond είναι στην ουσία μια ολόκληρη εξοχή γεμάτη τριανταφυλλιές, αναρριχώμενα γιασεμιά και κισσούς, μυρωδάτους βασιλικούς και φουντωμένους δυόσμους. Άλλωστε η ονομασία Bond (στα ελληνικά «δεσμός») υπάρχει για να δηλώσει τη σύνδεση με τη φύση, που συνεχίζεται ακόμα και στον εσωτερικό χώρο.

Ο εσωτερικός χώρος του Bond αποτελείται από τέσσερα ανακυκλωμένα container

Το Bond είναι από τα πρώτα (ίσως και το μοναδικό) που εφαρμόζει την ιδέα του upcycling στο 100%, ακόμα και στην… αρχιτεκτονική. Ο εσωτερικός του χώρος αποτελείται από τέσσερα μεγάλα container που αντί να απορριφθούν, έγιναν η στέγη αυτού του φιλόξενου bar restaurant.

Ο εσωτερικός χώρος του Bond αποτελείται από τέσσερα ανακυκλωμένα container

Σε αυτή την τεράστια πράσινη αυλή ή μέσα στον εσωτερικό κήπο θα έρθεις από το πρωί για υπέροχο καφέ, φρέσκους φυσικούς χυμούς από το vitamin bar και πληθωρικό brunch, που σερβίρεται καθημερινά 09.00- 15.00 και περιλαμβάνει όσα λαχταράς για το πρωινό σου: τα άπαντα των αυγών, θρεπτικά bowls, αφράτα pancakes, αλλά και ένα σπιτικό πεϊνιρλί με τρομερή χειροποίητη ζύμη που φτιάχνεται καθημερινά εδώ, όπως κι όλα τα υπόλοιπα νόστιμα θαύματα που βγαίνουν από την κουζίνα του Bond.

Χειροποίητο πεϊνιρλί
Χειροποίητο πεϊνιρλί

Από το απόγευμα και μετά, τα γευστικά ταξίδια συνεχίζονται με φρέσκα ζυμαρικά και ριζότο, burgers που θα εκτιμήσουν δεόντως οι λάτρεις του είδους, αλλά και κάποια ακόμα εκπληκτικά κυρίως πιάτα όπως τα χοιρινά μπριζολάκια πάνω σε τραγανές πατάτες με τριμμένη γραβιέρα και λάδι λευκής τρούφας ή το rib-eye black angus, με καπνιστές πατάτες, σπαράγγια, ντοματίνια και demi glass με μανιτάρια.

_m_l0960.jpg
_m_l0976.jpg

Για να συνοδέψεις το γεύμα σου υπάρχουν ωραία, δυσεύρετα κρασιά (αρκετά διαθέσιμα και σε ποτήρι), αλλά και ανατρεπτικά cocktails (όπως το Passion Treat, που σερβίρεται μαζί με μια κουταλιά καραμέλας!). Τι άλλο να ζητήσεις από το αθηναϊκό καλοκαίρι;

Cocktail στο Bond

Extra tip: Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι στο Bond έχει εγκατασταθεί ένα προηγμένο σύστημα καθαρισμού που ανανεώνει την ατμόσφαιρα και σκοτώνει κάθε μικρόβιο που κυκλοφορεί στον αέρα. Επίσης, ο χώρος ενδείκνυται για εκδηλώσεις κάθε είδους, ενώ υπάρχει δυνατότητα parking.

Μεγάλη του Γένους Σχολής 2, Άλιμος, 210 9902035, Facebook: Bond Restaurant Bar, Instagram: bond_restaurant_bar

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ