Resto

Το διάσημο Beefbar μόλις άνοιξε στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Μέσα στο ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
beefbar_athens.jpg

Το Beefbar μόλις ήρθε στο Four Seasons Astir Palace στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Πριν από 15 χρόνια ο Riccardo GIraudi οραματίστηκε ένα χώρο με πρωταγωνιστή το καλό κρέας και τις σπάνιες κοπές: η ιστορία του Beefbar είχε μόλις αρχίσει. Το πρώτο εστιατόριο άνοιξε στο Μόντε Κάρλο και σειρά είχαν το Μονακό, το Παρίσι, το Σαιν-Τροπέ, το Méribel, το Σάο Πάολο, η Μύκονος, το Χονγκ Κονγκ, το Mexivo City, το Τουλούμ. Από τις 15 Ιουλίου ο επόμενος σταθμός για την διάσημη αλυσίδα είναι η δική μας Αθηναϊκή Ριβιέρα!

Το κοσμοπολίτικο concept του Beefbar στεγάζεται μέσα στο ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace και μάλιστα θα λειτουργεί όλο τον χρόνο. Ο χώρος σχεδιάστηκε από το γραφείο interior design των Humbert & Poyet, όπως άλλωστε και αρκετά από τα υπόλοιπα Beefbars της υφηλίου. Μόνο που εδώ, το αρχιτεκτονικό ντουέτο εμπνεύστηκε από το ελληνικό τοπίο, χρησιμοποίησε φυσικές πρώτες ύλες όπως η πέτρα και το ξύλο και φυσικά εκμεταλλεύτηκε την ανεπανάληπτη θέα στον Σαρωνικό.

Έχει και η Αθήνα το δικό της Beefbar
Το πρώτο επίπεδο του Beefbar

Στο πρώτο επίπεδο συναντάμε το bar με μία δυνατή λίστα από ποτά, cocktails και ιδιαίτερες ετικέτες κρασιών, στο δεύτερο επίπεδο, ακριβώς από κάτω, βρίσκεται η ανοιχτή κουζίνα και η μεγάλη, ανοιχτή σάλα του εστιατορίου. Για αρχή υπάρχουν street food προτάσεις, εμπνευσμένες από γεύσεις που ανακάλυψε ο κοσμογυρισμένος Riccardo Giraudi στα ταξίδια του με τον executive chef του Thierry Paludetto. Από ασιατικά gyoza και bao buns μέχρι μεξικάνικες quesadillas γεμιστές με καπνιστό Kobe (!).

Έχει και η Αθήνα το δικό της Beefbar
Black Burger

Στο Beefbar, -εδώ να πούμε πως η οικογένεια Giraudi θεωρείται τα τελευταία 50 χρόνια  ηγέτης στην εισαγωγή κρεάτων στην Ευρώπη-, φιγουράρουν αμερικάνικο Black Angus, αργεντίνικο Angus Beef, αυστραλιανό Wagyu, το διάσημο Kobe Beef από την Ιαπωνία καθώς και άλλα σπάνια κρέατα και ασυνήθιστες κοπές. Παρόλα ακόμη ακόμα και όσοι δεν είναι φαν του κρέατος, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρουν φρέσκιες, ανάλαφρες επιλογές χωρίς κρέας στο Leafbar του εστιατορίου.

beef_bar.2018.08-63.full_resolution.jpg

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη, 210 9670700, ώρες λειτουργίας: καθημερινά 18.30-02.00

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ