Resto

Ninnolo, ένα στέκι για όλους

Τέλειο παγωτό, ιταλικές γεύσεις και πληθωρικά brunch τις Κυριακές

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
113610-225327.jpg

Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το μαγαζάκι που έχει αποκτήσει θερμούς οπαδούς σε όλη την πόλη; Για αρχή, μας έμαθε τα μυστικά του παγωτού που μόνο οι Ιταλοί παγωτατζήδες γνωρίζουν. Χειροποίητο και κρεμώδες, φτιάχνεται μόνο με φρέσκο γάλα (που παστεριώνουν οι ίδιοι), ενώ δεν χρησιμοποιείται καθόλου κρέμα γάλακτος ή βούτυρο. Έτσι καταφέρνουν να δημιουργήσουν το τέλειο παγωτό με λιγότερα λιπαρά.

image

Δεν είναι μόνο αυτό όμως το μυστικό που έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Μεγάλο μερίδιο στη γεύση έχουν και τα υλικά τους, που είναι (χωρίς υπερβολές) ό,τι καλύτερο έχει να δώσει ο πλανήτης μας. Εξωτικά φρούτα από τη Βραζιλία (passion fruit, guava, acay berry) φτιάχνουν δροσιστικά sorbet, το φουντούκι έρχεται από το Πιεμόντε της Ιταλίας και η καλύτερη σοκολάτα του κόσμου από την Αφρική, ενώ το αλεύρι από τη Νάπολη χρησιμοποιείται στις πίτσες που αργότερα θα ψηθούν στο φούρνο από πέτρα και θα έχουν την ίδια γεύση με εκείνες τις Ιταλίας.

image

Ναι, σωστά μάντεψες. Το Ninnolo δεν φτιάχνει μόνο τα καλύτερα παγωτά που έχεις φάει ποτέ, αλλά και κάποια από τα νοστιμότερα πιάτα της ιταλικής κουζίνας. Και μάλιστα ακριβώς όπως θα τα έφτιαχνε μια Iταλίδα μαμά.

image

Η ίδια «μαμά» φτιάχνει χειροποίητα γλυκά ημέρας και κάθε Κυριακή σε περιμένει να δοκιμάσεις τις λιχουδιές του λαχταριστού, τεράστιου μπουφέ της. Τα κυριακάτικα brunch (11.00-16.00) του Ninnolo, πληθωρικά, υπέροχα και με αναφορές στις κουζίνες όλου του κόσμου, έχουν γίνει ανάρπαστα. Διαλέγεις ό,τι και όσο θες και μετά πληρώνεις με το ζύγι, μόλις €20/kg!

Αγίου Δημητρίου 8, Κηφισιά, 210 8012765

INFO
Ninnolo
Λειτουργία: Ανοικτό μεσημέρι

Νοστιμότατα πιάτα ιταλικής κουζίνας όπως θα τα έφτιαχνε μια Ιταλίδα μαμά. Η οποία συνεχίζει και με πολύ ωραία γλυκά αλλά το καλύτερό της εαυτό τον βγάζει στα άπαιχτα παγωτά, όλα τους χειροποίητα, κρεμώδη και πολύ πολύ υγιεινά. Κάθε Κυριακή πληθωρικός μπουφές με αναφορές στις κουζίνες όλου του κόσμου όπου πληρώνεις με το…ζύγι, δηλαδή ότι πάρεις 20€/1 κιλό!

Δες αναλυτικά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ