Γευση

Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης: Κάνει τον έρωτα μια ακόμα πιο γλυκιά απόλαυση

Γλυκομάθετε τους αγαπημένους σας και φέτος με τις μοναδικές δημιουργίες του

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης: Κάνει τον έρωτα μια ακόμα πιο γλυκιά απόλαυση

Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης: Ένας γλυκός παράδεισος για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

  • Advertorial

Είμαστε μια ανάσα μακριά από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μια μέρα που δεν μπορούμε να φανταστούμε χωρίς λουλούδια, δώρα και φυσικά αμέτρητα γλυκά. Έτσι και αλλιώς όπως λένε, η σοκολάτα δεν είναι υποκατάστατο του έρωτα, αλλά ο έρωτας της σοκολάτας! Αν ψάχνετε μια γλυκιά δημιουργία, μια τούρτα σε σχήμα καρδιάς, ένα ζαχαρωτό αρκουδάκι ή οτιδήποτε κόκκινο με γεύση φράουλα και μπόλικο ερωτισμό, η απάντηση είναι απλή. Τα βέλη του έρωτα δείχνουν προς το φημισμένο ζαχαροπλαστείο Καγγέλης, όπου με 40 χρόνια παράδοση σίγουρα θα σας μαγέψει. Το διαμαντάκι του Ζωγράφου που συνεχίζει σταθερά μέχρι και σήμερα να γλυκαίνει τις ζωές μας και αποτελεί πλέον αγαπημένο προορισμό όχι μόνο για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και για ανθρώπους από κάθε γωνιά της Αθήνας, είναι ο απόλυτος ζαχαρωτός παράδεισος για να βρεις το καταλληλότερο έδεσμα για αυτή την ξεχωριστή ημέρα.  

Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης: Κάνει τον έρωτα μια ακόμα πιο γλυκιά απόλαυση

Το κλασικό αυτό ζαχαροπλαστείο άνοιξε το 1982 στην περιοχή του Ζωγράφου και για μεγάλο χρονικό διάστημα βρισκόταν στην ομώνυμη πλατεία, η οποία, μάλιστα, πήρε το όνομά της από το ζαχαροπλαστείο και όχι το αντίστροφο. Πλέον, έχει μεταφερθεί λίγο πιο πάνω, όμως οι περισσότεροι γνωρίζουν την ιστορία του. Πρόκειται για έναν όμορφο χώρο που προσελκύει τον κόσμο για τα φρέσκα και γευστικά του προϊόντα, την ποιότητα των υλικών, όπως επίσης και την προσεγμένη καθαριότητα που έχει βραβευθεί πολλές φορές. Για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, το ζαχαροπλαστείο Καγγέλης μένει πιστό στις παραδοσιακές γεύσεις, ωστόσο τολμά και ακολουθεί τις νέες γευστικές τάσεις εκπλήσσοντας πάντα γλυκά τους πελάτες.

Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης: Κάνει τον έρωτα μια ακόμα πιο γλυκιά απόλαυση

Πέραν από τα λαχταριστά θεματικά γλυκά της ημέρας όμως, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από αξέχαστα σιροπιαστά, όπως κανταΐφι, μπακλαβάς, γαλακτομπούρεκο και άλλα, γλυκά του κιλού σαν τις φλογέρες, τους εργολάβους, μικρές λιχουδιές όπως τα σουδάκια, τα ταρτάκια, τα τρουφάκια, αλλά και πάστες, βουτήματα, μπισκότα, τούρτες και φυσικά τα φημισμένα υπέροχα μακαρόν του, τα οποία αποτελούν από μόνα τους έναν πολύ καλό λόγο για να έρθετε μέχρι εδώ!

Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης

Όλα αυτά και πολλά ακόμη θα βρείτε στο ξεχωριστό αυτό ζαχαροπλαστείο, όπως και καλοφτιαγμένο καφέ, καθημερινά από τις 07.00 έως και τις 22.30, ενώ μπορείτε να τα προμηθευτείτε και μέσα από τις γνωστές πλατφόρμες delivery. Και φυσικά οι μοναδικές γεύσεις του δεν μένουν μόνο στο φυσικό κατάστημα - και στην μνήμη μας - αλλά μπορεί να συνοδεύσουν και τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας. Τα εκλεκτά προϊόντα του ζαχαροπλαστείου Καγγέλης θα εκπλήξουν ευχάριστα τους καλεσμένους σας στις γιορτές, τα γενέθλια, τον γάμο, τη βάπτιση και άλλες εκδηλώσεις. 

Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης: Κάνει τον έρωτα μια ακόμα πιο γλυκιά απόλαυση

Διεύθυνση: Χλόης 37 & Λεωφόρος Κουσίδη Γρηγορίου 30
Τηλέφωνο: 2107756729

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ