Γευση

Burger Fest Vol 9: Τώρα μπορείς να φτιάξεις το burger των ονείρων σου

To Burger Fest επιστρέφει για ένατη χρονιά και σου μαθαίνει να τρως και να ψήνεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
burger festival

Burger Fest Vol 9: το πρώτο και μεγαλύτερο food festival στην Ελλάδα επιστρέφει στις 21 έως 24/09 και 28/09 έως 01/10

Αναρωτήθηκες ποτέ τι θα ήταν καλύτερο από το να απολαμβάνεις το burger των ονείρων σου; Τι θα ήταν καλύτερο από ένα φρεσκοψημένο brioche, ένα τυρί που λιώνει και σε «λιώνει», ξεροψημένο μπέικον και φυσικά το πιο ζουμερό μπιφτέκι που έχει υπάρξει; Το Burger Fest Vol 9, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival στην Ελλάδα αφιερωμένο στο burger, φέρνει την απάντηση και αυτή είναι να μπορείς να φτιάξεις εσύ το burger που λαχταράς. Το ένατο φεστιβάλ απόλαυσης παρουσιάζει το Πανεψηστήμιο και έρχεται για να σου μάθει, όχι μόνο να τρως, αλλά και να ψήνεις το σωστό, το τίμιο μπιφτέκι. 

Burger Fest Vol 9

Το πανεπιστήμιο, στο οποίο θα θέλουν όλοι να περάσουν, θα λάβει χώρα στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι και θα λειτουργήσει για δύο πεντανόστιμα τετραήμερα. Από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου και από τις 28 Σεπτεμβρίου έως την 1 Οκτωβρίου, θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις το πιο «νόστιμο» πτυχίο. Με την είσοδό σου στο Πανεψηστήμιο θα βρεις μια σειρά από burger houses να φας το χρόνο σου. Τα Caprus, Comet Street Gourmet Athens, RAW Street Burger, RnD Burgers, Sam Burgers, Smash'n Bun, Hurry Up Street Food Resto, Melt burgers, PAX Burgers, Tarantino Burgers Athens, THE COMVOY powered by gcb, The Smashers Burgers, Tsiken The Van και Tyson, θα τα βρεις εκεί.

Burger Fest Vol 9

Πάει το ένα μάθημα. Τώρα θα πρέπει να μάθεις να ψήνεις αυτό που γεύτηκες. Κάθε απόγευμα, λοιπόν, στα διασκεδαστικά masterclasses καταξιωμένοι Grill Masters, σε συνεργασία με τη Weber, θα σε μυήσουν στην τέχνη του ψησίματος και θα μοιραστούν τα μυστικά τους μαζί σου.

Δεν βγαίνει όμως το μάθημα ξεροσφύρι. Έτσι, προτού ξεκινήσεις το ταξίδι σου στο Πανεψηστήμιο, μπορείς να πάρεις το καφεδάκι σου από το LOT51, ενώ για τους πιο σκληροπυρηνικούς θα υπάρχουν τα TGI Fridays για να σου προσφέρουν ένα δροσιστικό cocktail, που θα κάνουν το μάθημα να μοιάζει με πάρτι. Και θα μου πεις, και πολύ σωστά μάλιστα, πως το καφεδάκι σκέτο δεν πάει. Έννοια σου και το Burger Fest έχει φροντίσει και για αυτό. Στους χώρους του Πανεψηστημίου θα βρεις τα Zuccherino, Sweet Spoon Athens και Λουκουμάδες “Μποέμ”, που θα κάνουν την ημέρα σου ακόμη πιο γλυκιά.

Burger Fest Vol 9

Σε αυτό το γευστικό ταξίδι δε θα είσαι μοναχούλι φυσικά! Θα σε συνοδέψουν DJs και άλλοι καλλιτέχνες όπως Locomondo, Stereo MCs, Εισβολέας, Αlcatrash, Mente Fuerte, Yucatan, Street Outdoors και Cayetano. Η διασκέδαση δεν σταματά ούτε εκεί, καθώς στον χώρο του Πανεψηστημίου θα σε περιμένουν photo opportunities σε διάφορες γωνίες και εννοείται τα θρυλικά food challenges, που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου.

Burger Fest Vol 9

Το καλύτερο όμως είναι πως το Πανεψηστήμιο είναι για όλους. Έτσι μπορείς να έρθεις με τους φίλους, τους γονείς και τα παιδιά σου, καθώς στο χώρο θα υπάρχει και Kids Area.

food challenge

Τι περιμένεις; Τρέξε και κάνε την εγγραφή σου τώρα!

Αγορά εισιτηρίων εδώ.

Facebook, Instagram, TikTok, Website

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ