Market

Τα THE SMASHERS BURGERS πάνε Burger Fest

Ανακάλυψε τα, δοκίμασε τα!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
τα Smashers Burgers στο Burger Fest

Τα The Smashers Burgers κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο Burger Fest

Tα The Smashers Burgers, είναι ένα σοβαρός λόγος για να επισκεφθείς φέτος το Burger Fest! Όποια κι αν είναι τα γούστα σου ή η διάθεσή σου, θα λατρέψεις σίγουρα ένα από τα ξεχωριστά αυτά burgers με smashed χειροποίητο 100% μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τη νέα τάση στον κόσμο των burgers και του street food.

ένα burger

Ένα ολόφρεσκο brand, κάνει την 1η του εμφάνιση αφήνοντας φοβερές εντυπώσεις στο φετινό Burger Fest και υπόσχεται σε όσους δοκιμάσουν μια smashed εμπειρία! Πατάνε τα μπιφτέκια στην καυτή πλάκα για να φτιάξουν εκρηκτική γεύση και να δημιουργήσουν τραγανή και καραμελωμένη υφή εξωτερικά, ιδιαίτερα χυμώδες και ζουμερό το εσωτερικό του. Σε συνδυασμό με ένα αφράτο potato bun, φρέσκα υλικά και ξεχωριστές χειροποίητες σως, οι Smashers ξέρουν καλά πως να απογειώσουν την γεύση σου!

Στάση λοιπόν, στο κατακόκκινο περίπτερο τους για να smashάρεις, επιλέγοντας αυτό που σου κάνει κέφι ανάμεσα σε Cheeseburger – τον βασιλιά των burgers- με cheddar, pickle relish & The Ultimate Smashers sauce, στο πληθωρικό Truffle Smash με κατσικίσιο τυρί, καραμελωμένα κρεμμύδια & The Smashers Truffle Mayo και το, Chilly Smash με jalapenos, guacamole, crispy onion & chilly mayo. Stay tuned, γιατί η ομάδα ετοιμάζει ένα νέο burger για το 2ο τετραήμερο του Burger Fest, 28.09 – 01.10!

ένα χαρτόνι που γράφει "Ομορφαίνει δεν παχαίνει"

Κι αν δεν προλάβεις να τα δοκιμάσεις σε αυτό το Burger Fest, το νέο The Smashers Pop-up Spot άνοιξε στο Παγκράτι, απέναντι από το Άλσος Παγκρατίου, και σε περιμένει με όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα. To spot λειτουργεί καθημερινά, 18:00-00:00 στην οδό Βρυάξιδος 2. Κάνουν και delivery μέσα από τις γνωστές πλατφόρμες φαγητού, 12:00-00:00.

Μόλις απολαύσεις ένα The Smashers burger, να ξέρεις ότι θα έχεις γίνει κι εσύ ένας φανατικός The Smashers, γιατί… SMASHED TASTES BETTER!

 

Πληροφορίες:

Instagram: thesmashers_burgers

Βρες το The Smashers Pop-up Spot εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ