Αυτοκινηση

Podcast Ηλεκτροκίνηση: Το μέλλον έφτασε / powered by Goodyear: Ο Δ. Καμπουράκης μιλάει με τους Δ. Μαγγιώρο και Γ. Μόφορη

Δύο συζητήσεις με τους θεσμικούς εκπροσώπους που έρχονται καθημερινά σε επαφή με τη νέα αυτή μορφή κινητικότητας

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Podcast Ηλεκτροκίνηση: Το μέλλον έφτασε / powered by Goodyear με τον Δημήτρη Καμπουράκη: Καλεσμένοι στο 2ο επεισόδιο οι Δημήτρης Μαγγιώρος και Γρηγόρης Μόφορης.

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς podcast «Ηλεκτροκίνηση: Το μέλλον έφτασε / powered by Goodyear», ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης υποδέχεται τον Δημήτρη Μαγγιώρο, Πρόεδρο του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων Ελλάδος, και τον Γρηγόρη Μόφορη, Πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων Αττικής.

Δύο ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους θεσμικούς εκπροσώπους που έρχονται καθημερινά σε επαφή με τη νέα αυτή μορφή κινητικότητας και έχουν μια σαφή εικόνα για την μέχρι τώρα διαδρομή της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

Απαντούν στα καίρια ερωτήματα που προκύπτουν, καθώς βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο, όπου παγκοσμίως προάγεται ένα πιο βιώσιμο μοντέλο ζωής και καταβάλλεται μια γενικότερη προσπάθεια να περιοριστεί όσο γίνεται το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης θέτει ερωτήσεις που αφορούν από τα στοιχεία που υπάρχουν για τα ηλεκτροκινούμενα οχήματα στις εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων, μέχρι πρακτικές συμβουλές για το τι περιλαμβάνει ένα service αυτών των οχημάτων αλλά ποιο είναι το νομοθετικό πλαίσιο στη χώρα μας για την ηλεκτροκίνηση.