Αυτοκινηση

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Κορυφαία διάκριση για τους Καρανικόλα - Κακαβά στα χρώματα της Athens Voice

Στην 3η θέση των ελλήνων αγωνιζομένων με το Ford Fiesta Rally3 του Car Center

Θωμάς K. Ευθυμίου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Νώντας Καρανικόλας - Γιώργος Κακαβάς στην τρίτη θέση των ελλήνων αγωνιζεομένων, με το Ford Fiesta Rally3 του Car Center στα χρώματα της Athens Voice.

To ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022. Μία ημερομηνία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη σε όλη την ομάδα του CarCenter! Γιατί στον τερματισμό, ο καθένας από τους συντελεστές της θα έχει ένα λόγο να θυμάται κάτι ξεχωριστό και πολλά να διηγείται. Την αλάθητη, μεθοδική και ενιαίο ρυθμό οδήγηση του Νώντα Καρανικόλα, την αθόρυβη αλλά ουσιαστική συνοδήγηση σε ένα τόσο απαιτητικό αγώνα -όντας για πρώτη φορά «στα βαθιά»- του συνοδηγού του Γιώργου Κακαβά, όσο και την πολύτιμη εμπειρία που αποκόμισε το πλήρωμα αλλά και τα στελέχη του Car Center από την άψογη συνεργασία τους με την εργοστασιακή ομάδα M-Sport Ford που τους προμήθευσε και συντήρησε το αξιόμαχο και αξιόπιστο Ford Fiesta Rally3.

Η 3η θέση μεταξύ των ελλήνων αγωνιζομένων και η αντίστοιχη 3η θέση στην κατηγορία WRC3 Open κάθε άλλο παρά τυχαία ήρθε. Ήταν αποτέλεσμα μεθοδικής προετοιμασίας, σωστής προσέγγισης και φυσικά επαγγελματικής νοοτροπίας σε κάθε βήμα της συμμετοχής των Καρανικόλα - Κακαβά, από την αρχική ιδέα του να πάρουν μέρος σε ένα τόσο απαιτητικό αγώνα του WRC, μέχρι και τη ράμπα του τερματισμού.

Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια. Η ευχή; Και εις ανώτερα!

Τη συμμετοχή του Car Center στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις υποστήριξαν οι εταιρείες HBBODY (συστήματα μίξεως χρωμάτων αυτοκινήτων), Castrol (λιπαντικά), Inter Cars (ανταλλακτικά αυτοκινήτων), Mediapharm (φαρμακευτικά προϊόντα), ΛΟΞΑΣ A.E. (εξοπλισμοί συνεργείων αυτοκινήτων), ενώ την υποστήριξη επικοινωνίας είχε η ATHENS VOICE.

Ο Νώντας Καρανικόλας είπε:

«Είμαι χαρούμενος. Πραγματικά χαρούμενος. Για την επίδοσή μου, για τον συνοδηγό μου που έκανε εξαιρετική δουλειά, για την ομάδα μου το CarCenter, για την άψογη συνεργασία μου με την M-Sport που μας προμήθευσε και συντήρησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα το ολοκαίνουργιο Ford Fiesta Rally3. Αλλά και για το ότι όλη αυτή η προσπάθεια συντελεστών άγνωστων ουσιαστικά μεταξύ τους, “έδεσε” από την πρώτη ημέρα και φθάσαμε να είμαστε μεταξύ των διακριθέντων στον τερματισμό. Η 3η θέση μεταξύ των Ελλήνων και η επίσης 3η θέση στην κατηγορία μας WRC3 Open, είναι μία επίδοση που θα χαραχτεί μέσα μας. Σήμερα έπρεπε να κάνουμε έξυπνη οδήγηση, κάτι που αποδείχθηκε όταν χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε την ιδιαίτερα σκληρή Ε.Δ. Ελευθεροχώρι 2, κυρίως μετά τα μισά της διαδρομής. Όλα πήγαν παραπάνω από καλά. Το χαρήκαμε απόλυτα και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους χορηγούς μας για την στήριξη. Το τέλος του αγώνα, σηματοδοτεί και μία νέα ημέρα για τον συνοδηγό μου, μια και ο  Γιώργος κατατάσσεται αύριο στον στρατό. Με την ευκαιρία του εύχομαι καλή θητεία και θα τον περιμένω για ακόμη μεγαλύτερες αγωνιστικές προκλήσεις!»