Αυτοκινηση

Συνάντηση GOAT στο Μαϊάμι για την Formula 1: Mάικλ Τζόρνταν, Τομ Μπρέιντι και Ντέιβιντ Μπέκαμ μαζί

Nικητής αναδείχθηκε ο Μαξ Φερστάπεν

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αστέρες του αθλητισμού όπως ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Τομ Μπρέιντι παρακολούθησαν από κοντά το Γκραν Πρι της Formula 1 στο Μαϊάμι.

Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε τη δεύτερη διαδοχική νίκη του και μείωσε την απόσταση που τον χωρίζει από τον Σαρλ Λεκλέρκ. Ο Μονεγάσκος είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των οδηγών με 104 βαθμούς και ακολουθεί ο περσινός πρωταθλητής με 85.

Ο πρώτος αγώνας στο Μαϊάμι έφερε παρέλαση αστέρων αλλά και GOAT του αθλητισμού.  Ανάμεσα στους θεατές ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Τομ Μπρέιντι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Μάλιστα έβγαλαν φωτογραφία με τον Λιούις Χάμιλτον η οποία έκανε τον γύρο του διαδικτύου. 

 

 

Δε βρίσκονται άλλωστε κάθε μαζί στο ίδιο φωτογραφικό κάδρο, ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, ο κορυφαίος αθλητής του Football όλων των εποχών (εξ'ου και το ακρωνύμιο GOAT - The Greatest of All Time) και ο επτάκις πρωταθλητής της Formula 1. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι από τους πιο διάσημους αθλητές παγκοσμίως.

Παράλληλα, και ο Τόνι Πάρκερ βρίσκεται και αυτός στην πίστα αφού δεν είναι κρυφή η αγάπη του για την Formula 1. 

Στο Μαϊάμι για το Γκραν Πρι της Formula 1 βρέθηκαν και η Σερένα Γουίλιαμς μαζί με την αδερφή της, Βίνους. Στο κοινό ήταν ακόμη οι μουσικοί Will.i.am, Pharrell Williams και DJ Khaled.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ