Αυτοκινηση

H ATHENS VOICE στο Ράλλυ Ακρόπολις

Στέφανος Θεοχαρόπουλος και Γιώργος Κότσαλης αγωνίζονται με το Ford Fiesta Rally 4 της SV Motorsport

Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ράλλυ Ακρόπολις: Η ATHENS VOICE στηρίζει την προσπάθεια των Στέφανου Θεοχαρόπουλου - Γιώργου Κότσαλη, με το Ford Fiesta Rally 4 της SV Motorsport.

Η προχθεσινή πανηγυρική ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας, πέρασε στην ιστορία, με την πρώτη καθαρά αγωνιστική μέρα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις να πιστοποιεί τη μοναδικότητα του χαρακτήρα του αγώνα.

Δεν χρειάστηκαν παρά μόλις οι πρώτες ειδικές διαδρομές του αγώνα, ώστε πληρώματα, ομάδες και θεατές να θυμηθούν ή να μάθουν για ποιο λόγο το Ράλλυ Ακρόπολις θεωρείται ένας από τους πλέον σκληρούς και εμβληματικούς αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι.

Ανάμεσά τους και οι Στέφανος Θεοχαρόπουλος - Γιώργος Κότσαλης οι οποίοι εκκινώντας από τις πίσω θέσεις λόγω κατηγορίας αυτοκινήτου, είχαν να αντιμετωπίσουν εκτός από τα λογικά προβλήματα που εμφανίζονται σε έναν τέτοιο αγώνα (εν προκειμένω με την εμπρός ανάρτηση) και τους ταλαιπωρημένους δρόμους από την χρήση των προπορευόμενων τετρακίνητων αυτοκινήτων.

© acropolisrally.gr / Θωμάς Κ. Ευθυμίου

Οι οποίοι τελικά κατάφεραν να «επιβιώσουν» από τις πέντε Ειδικές Διαδρομές της ημέρας και να επιστρέψουν στο Service Park της Λαμίας για το 45-λεπτο service, όντας στην δεύτερη θέση της κατηγορίας τους.

© acropolisrally.gr / Θωμάς Κ. Ευθυμίου

Το Σάββατο ο αγώνας θα μεταφερθεί στα βουνά της Φθιώτιδας, σε μερικές από τις πλέον κλασικές ειδικές διαδρομές του, που αναμένεται να αποτελέσουν ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση για τα πληρώματα. Ειδικότερα λαμβάνοντας υπόψη πως η κατάσταση του οδοστρώματός τους θα διαφέρει σημαντικά από ό,τι ήταν κατά τις αναγνωρίσεις, όπου σημειώθηκαν βροχοπτώσεις.

© acropolisrally.gr / Θωμάς Κ. Ευθυμίου

© acropolisrally.gr / Θωμάς Κ. Ευθυμίου