Life

Ανακαλύψτε τις οικολογικές σειρές Egreeno Eco & Egreeno Baby

Egreeno: Tα αγνά φυσικά καλλυντικά

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Egreeno Eco & Egreeno Baby

Egreeno: Ιδανικά για κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο

  • Advertorial

Οι μεγάλες αλλαγές ξεκινούν από μικρές πράξεις. Μία φράση κλισέ, όμως ταυτόχρονα τόσο αληθινή. Για παράδειγμα, αν όλοι μας ξεχωριστά υιοθετούσαμε μικρές βιώσιμες συνήθειες ωφέλιμες για εμάς και το περιβάλλον, θα είχαμε χαράξει τον δρόμο για ένα πράσινο πλανήτη και ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. Ένα νέο brand που ευελπιστεί να μας εισάγει σε ένα φυσικό εναλλακτικό τρόπο ζωής είναι η Egreeno, εξασφαλίζοντας καινοτόμα υψηλό ποσοστό φυσικότητας (άνω του 97,7%). Παράγοντας επιστημονικά σχεδιασμένα, premium οικολογικά καθαριστικά και αγνά καλλυντικά με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, στόχος είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του καταναλωτή. Μάλιστα, όλα τα προιόντα είναι vegan και cruelty free και διαθέσιμα οnline στο e-shop της εταιρίας

Egreeno Eco & Egreeno Baby

Η σειρά Egreeno δεν αποτελεί απλώς μία ακόμη επιχειρηματική ενέργεια, αλλά δημιουργήθηκε από έναν πατέρα που ήθελε να εξασφαλίσει ένα καλύτερο και πιο «πράσινο» μέλλον για το παιδί του. Ο χημικός μηχανικός, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας, Χρήστος Γκουλέτσας, αναφέρει: «Άρχισα να νοιάζομαι για θέματα που μέχρι τότε δεν με ενδιέφεραν, όπως η υγεία του παιδιού μου. Θέλαμε με τη γυναίκα μου, τα καθαριστικά που εμείς και το παιδί μας χρησιμοποιούμε να είναι 100% υγιεινά και ασφαλή». Και έτσι, από την αγάπη του για τη μαγεία της φύσης και το παιδί τους, προέκυψαν τα προϊόντα Egreeno.

Egreeno Eco & Egreeno Baby

Συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο σειρές απορρυπαντικών και καλλυντικών: Η Egreeno Eco, με αιθέρια έλαια και υποαλλεργικά αρώματα και η Egreeno Baby, κατάλληλη για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και άτομα με αλλεργίες (ειδικά για ατοπική δερματίτιδα) και ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, καθώς δε διαθέτει άρωμα. Σημειώνεται ότι όλα τα προϊόντα και των δύο σειρών είναι υποαλλεργικά, χωρίς αλλεργιογόνα και βλαπτικά χημικά και δερματολογικά ελεγμένα, ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η σειρά Egreeno Eco

Egreeno Eco & Egreeno Baby

Στην προσπάθεια της σειράς Egreeno Eco να διαφέρει και να είναι ωφέλιμη, πετυχαίνει πολλαπλές καινοτομίες. Το περιεχόμενο των απορρυπαντικών και καλλυντικών είναι εξαιρετικά φυσικό και αγνό, ενώ στη σύνθεσή τους υπάρχουν αποτελεσματικές φόρμουλες, με αιθέρια έλαια από την ελληνική χλωρίδα. Η οικολογική συνείδηση είναι φανερή και στο packaging, καθώς τα μπουκάλια κατασκευάζονται από ήδη ανακυκλωμένο πλαστικό.

Επιπλέον, η απόδειξη της αγάπης δεν σταματάει μόνο στον σχεδιασμό ποιοτικών προϊόντων με σεβασμό τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η Egreeno προσφέρει το 3% των εσόδων τους στα ορφανά του Ελληνικού Ορφανοτροφείου της Τανζανίας και την ίδια στιγμή είναι χορηγός σε εθελοντικές και φιλανθρωπικές δράσεις.

Η σειρά Egreeno Baby

Egreeno Eco & Egreeno Baby

Τι κοινό έχουν η Φιλιώ το φλαμίνγκο, η Τιτίκα η τίγρης, ο Πελοπίδας το κολιμπρί, ο Βλάσης το βατραχάκι, η Μαίρη η κοτούλα, η Έφη η ελεφαντίνα, ο Μπάμπης το αρκουδάκι και ο Σήφης το λιονταράκι;

Είναι όλοι τους τα ζωάκια-ήρωες πάνω στις νέες συσκευασίες της σειράς αγνών βρεφικών απορρυπαντικών και καλλυντικών Egreeno Baby. Ο καθένας από αυτούς τους 8 ήρωες έχει την δική του προσωπικότητα, χαρακτήρα και ιστορία που αναγράφεται πάνω στις ετικέτες όλων των προϊόντων. Αποστολή τους είναι να κάνουν την καθημερινότητα των παιδιών πιο εύκολη και καθαρή- γιατί αγάπη σημαίνει να φροντίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους. Το καλύτερο είναι ότι με αυτή τη νέα σειρά, το παιδί εξοικειώνεται μέσα από ένα διασκεδαστικό τρόπο που θυμίζει παιχνίδι στον κόσμο της υγιεινής: είτε αφορά το προσωπικό του χώρου είτε το άτομο του.

Egreeno Eco & Egreeno Baby

Τα σημεία πώλησης των καθαριστικών Egreeno Eco & Baby 
Τα προϊόντα μπορούμε να προμηθευτούμε σε supermarkets, delicatessen Mini Markets, καταστήματα βιολογικών και οργανικών προϊόντων, φαρμακεία και καταστήματα Καλλυντικών, βρεφικά Πολυκαταστήματα, αλλά και pet shops και φυσικά online στο e-shop της εταιρίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, Ιστοσελίδα, Instagram, Facebook

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ