Life

Με 6 νούμερα στο νέο ΛΟΤΤΟ είσαι άρχοντας για μια 10ετία

Ναι, καλά διαβάζεις, θα μπαίνουν στον λογαριασμό σου 10.000 ευρώ το μήνα επί 10 χρόνια

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
γυναίκα που κερδίζει λεφτά
© freepik

ΛΟΤΤΟ: Αν βρεις σωστά τους 6 αριθμούς μπορεί να κερδίσεις έως και 10.000 ευρώ το μήνα για μια ολόκληρη 10ετία.

Παίξε ΛΟΤΤΟ μου είπαν. «Έχει τζακ ποτ;», ρωτάω. Όχι, τέρμα τα τζακ ποτ. Τώρα, λέει, το παιχνίδι άλλαξε και δεν χρειάζεσαι τζακ ποτ για να πιάσεις την καλή. Αν είσαι τυχερός και βρεις σωστά τους 6 αριθμούς μπορεί να κερδίσεις έως και 10.000 ευρώ το μήνα για μια ολόκληρη 10ετία. Βρε τι μου λες; Ναι, ναι! Και δεν είναι μόνο ο νικητής στην πρώτη κατηγορία που θα πληρώνεται κάθε μήνα για 10 χρόνια. Και με 5 σωστά νουμεράκια εξασφαλίζεις 1.000 ευρώ το μήνα για έναν χρόνο. Αυτά μου είπε ο φίλος της αδερφής μου, ο Νικήτας, που δουλεύει σε πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Κάπως έτσι λοιπόν βρέθηκα στο κατάστημα ΟΠΑΠ της γειτονιάς μου να συμπληρώνω περιχαρής 5 στήλες στο ΛΟΤΤΟ, ένα ολόκληρο δελτίο. Με το δελτίο μου, όπως μου είπε ο πράκτορας, θα συμμετάσχω στην κλήρωση του Σαββάτου, που είναι και η παρθενική του νέου παιχνιδιού, με τα ενισχυμένα έπαθλα στις δύο πρώτες κατηγορίες.

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο κληρώνει το ΛΟΤΤΟ -  για να το έχετε στο μυαλό σας - και μπορείτε να καταθέτετε τα δελτία σας έως και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση. Οι κληρώσεις γίνονται στις 10 το βράδυ και τις δείχνει ζωντανά το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Η αλήθεια είναι ότι έχει άλλη χάρη να βλέπεις live τα νούμερα να βγαίνουν ένα ένα από την κληρωτίδα, να τα αναζητάς στο δελτίο σου και να κυκλώνεις όσα έχεις μαντέψει σωστά.

Δεν σου έκατσε το 6άρι ή το 5άρι; Αν έχεις 4 σωστές προβλέψεις θα γίνουν δικά σου 30 ευρώ,  με 3 σωστούς αριθμούς παίρνεις 2 ευρώ, ενώ ακόμη και με 2 σωστές προβλέψεις έχεις 1 ευρώ κέρδος.

Ξέχασα να σας πω ότι ΛΟΤΤΟ μπορεί να παίξει κανείς και διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr.

Αν  λοιπόν δεν ακούσετε νέα μου αύριο  μετά τις 22:00, θα έχω πιάσει το ΛΟΤΤΟ! 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ