Life

Teacherwise: Ο νέος διαδικτυακός χώρος συνάντησης εκπαιδευτικού και μαθητή

Μία νεοσύστατη και ανερχόμενη πλατφόρμα που δίνει λύση στην αναζήτηση για ιδιαίτερα μαθήματα

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Teacherwise.gr
© pressfoto by freepik

teacherwise.gr, μια νέα πλατφόρμα που μεσολαβεί για την εύρεση όλων των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων από το χώρο της επιστήμης, της τέχνης και του αθλητισμού

Επιστήμες, τέχνες και αθλητισμός συναντιούνται πλέον σε μια νέα και σύγχρονη πλατφόρμα, κάτω από την κοινή συνισταμένη της εκπαίδευσης.Πρόκειται για το teacherwise.gr, μια νεοσύστατη και ανερχόμενη πλατφόρμα που μεσολαβεί για την εύρεση όλων των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων από τα τρία παραπάνω πεδία, δίνοντας λύση στο πρόβλημα της χρονοβόρας και αγχωτικής διαδικασίας εύρεσης δασκάλων και καθηγητών από γονείς και μαθητές και αμφίδρομα. Μια ακόμη πλατφόρμα εύρεσης εκπαιδευτικών; Σίγουρα όχι.

Φτιαγμένη με μεράκι, από έμπειρους εκπαιδευτικούς – γονείς, η ομάδα του Τeacherwise αντιλαμβάνεται και κατανοεί τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας στον συγκεκριμένο τομέα. Γι’αυτό, στοχεύει να σταθεί δίπλα σε γονείς, μαθητές, δασκάλους και καθηγητές και να αποτελέσει σημαντικό συνοδοιπόρο, προσφέροντας υπηρεσίες και χρήσιμο περιεχόμενο που θα βοηθήσει εκπαιδευτικούς και εκπαιδευόμενους να εξελιχθούν.

Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα;

Οι εκπαιδευτικοί δημιουργούν λογαριασμό στην πλατφόρμα και καταχωρούν το προφίλ τους προκειμένου να βρουν μαθητές. Η διαδικασία γίνεται online και το προφίλ είναι έτοιμο να εμφανιστεί σε σχετικές με τη δηλωμένη ειδικότητα αναζητήσεις μαθητών, αμέσως μετά την έγκριση της ομάδας διαχείρισης της πλατφόρμας (better be safe than sorry). Χρήστες του διαδικτύου που ψάχνουν για εκπαίδευση σε συγκεκριμένα θέματα μπορεί να επικοινωνήσουν μαζί τους μέσω e-mail, chat ή τηλεφωνικής κλήσης. Αφού δημιουργήσουν - χωρίς χρέωση - έναν απλό λογαριασμό στην πλατφόρμα. Οι τιμές των μαθημάτων ορίζονται από τους εκπαιδευτικούς. Το Teacherwise δεν επηρεάζει τις προσφερόμενες τιμές ενώ οι υπηρεσίες του παρέχονται στους εκπαιδευόμενους δωρεάν. Κι όλα αυτά σε ένα εύχρηστο και ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων. Μια ματιά στην πολιτική απορρήτουΑρχή φόρμας θα πείσει κάθε ενδιαφερόμενο.

4 + 3 λόγοι για να μπείτε στην πλατφόρμα

Εάν είστε εκπαιδευτικός

  1. Αποκτάτε νέες ευκαιρίες εργασίας. Προσεγγίζετε μαθητές με σοβαρή πιθανότητα να αυξήσετε την πελατεία σας. Η Τeacherwise προσφέρει και ειδική προώθηση εντός περιβάλλοντος πλατφόρμας.
  2. Ενισχύετε την αξιοπιστία σας. Η προβολή σε μια αξιόπιστη εκπαιδευτική πλατφόρμα μπορεί να δημιουργήσει εμπιστοσύνη στους υποψήφιους μαθητές και τους γονείς, καθώς αυτοί θα ξέρουν ότι έχετε επιλεγεί από την πλατφόρμα ως αξιόπιστος και πιστοποιημένος δάσκαλος.
  3. Κάνετε άμεση και οικονομική εγγραφή. Όλες οι διαδικασίες γίνονται online, ενώ αυτή την περίοδο προσφέρονται τα πιο οικονομικά πακέτα της αγοράς στις συνδρομές των εκπαιδευτικών.
  4. Έχετε εξυπηρέτηση. Στην περίπτωση που έχετε κάποια απορία, επικοινωνείτε με email ή τηλεφωνικά (στις δηλωμένες ώρες επικοινωνίας).
Teacherwise.gr
© freepik

Εάν είστε μαθητής ή γονέας μαθητή

  1. Μπορείτε να βρείτε τον δάσκαλο / καθηγητή που ταιριάζει στις ανάγκες σας και στο επίπεδό του εκπαιδευόμενου, επιλέγοντας ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς – μέλη του Teacherwise. Μόλις με λίγα κλικ, βλέπετε σημαντικά στοιχεία όπως εμπειρία, περιοχές προσφοράς υπηρεσιών, τρόπο διδασκαλίας, χρέωση κτλ που σας βοηθούν να πάρετε τη σωστή απόφαση γρήγορα.
  2. Προγραμματίζετε ιδιαίτερα μαθήματα on-line ή κατ΄οίκον σύμφωνα με το πρόγραμμά σας και τις διαθέσιμες ώρες των καθηγητών.
  3. Ως μαθητές μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς της αρεσκείας σας, με ειδίκευση σε συγκεκριμένα θέματα, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες επιτυχίας στα μαθήματά σας.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να είστε προσεχτικοί, προσπαθώντας να διαλέγετε εκπαιδευτικούς που πληρούν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Τέλος, κάθε επισκέπτης του teacherwise.gr, ανεξάρτητα από την ιδιότητά του, έχει - μέσω της σχετικής ενότητας - πρόσβαση σε ενδιαφέροντα, χρήσιμα και αξιόπιστα άρθρα που αφορούν εκπαιδευτικούς και εκπαιδευόμενους. Το περιεχόμενο τουTeacherwise εμπλουτίζεται συστηματικά, με τη συμμετοχή εξειδικευμένων αρθρογράφων σε αρκετές περιπτώσεις. Κάντε τη σοφή επιλογή. Ελάτε στον κόσμο της γνώσης!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το teacherwise.gr ή επικοινωνήστε στο email hello@teacherwise.gr ή στην τηλεφωνική γραμμή 6947611378.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ