Life

Καλύτερα Γίνεται @the hub

Μέχρι 27/5. Κάθε Δευτέρα 7.30-9.30 μ.μ. (εκτός από τη Δευτέρα του Πάσχα) στο Τhe Hub

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 433
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
THE HUB
THE HUB

Eβδομάδα Life Coaching

Mε έκπληξη είδαν οι άνθρωποι του THE HUB EVENTS να καταφθάνει ακόμη περισσότερος κόσμος τη δεύτερη εβδομάδα του σεμιναρίου Life Coaching και αναγκάστηκαν, αφού γέμισαν οι 400 καρέκλες που είχαν προβλέψει, να επιστρατεύσουν καναπέδες και πάγκους του χώρου για να χωρέσουν όλοι οι συμμετέχοντες. Στη δεύτερη εβδομάδα του βρίσκεται το δωρεάν σεμινάριο Life Coaching, που διοργανώνεται από την Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου (LifeCoachingGreece) και το THE HUB, με την υποστήριξη της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά και της Lierac και χορηγό επικοινωνίας την Athens Voice. Πάνω από 600 άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν μέχρι τώρα και είναι ενθουσιασμένοι. Στη διάρκεια του σεμιναρίου ακούν, συμμετέχουν, μοιράζονται εμπειρίες, γελάνε, συγκινούνται, διαφωνούν, αλλά και παίρνουν «δουλειά για το σπίτι», δηλαδή ασκήσεις που τους ενδυναμώνουν, τους αυξάνουν τη συνειδητότητα και τους βοηθάνε να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να είναι κάθε μέρα λίγο πιο ευτυχισμένοι. Ο βασικός νόμος του σεμιναρίου είναι ότι απαγορεύεται να κρίνεις τους άλλους ή τον εαυτό σου.

n

Η πρωτοβουλία αυτή έχει αγγίξει ευαίσθητες χορδές των συμμετεχόντων, που ομόφωνα παραδέχονται ότι ήταν κάτι που τους χρειαζόταν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες, και εκφράζουν την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή τους μέσα από emails, μηνύματα στο facebook, στέλνοντας ακόμα και λουλούδια στη Νάνσυ Μαλλέρου. Μέχρι τώρα έχουν συζητηθεί θέματα όπως η δύναμη της σκέψης, η δυνατότητα και η ευθύνη της επιλογής, η ενδυνάμωση της συνειδητότητας, η συνειδητοποίηση της επίδρασης του σώματος στις σκέψεις μας και πολλά άλλα. Η εισηγήτρια καλεί το κοινό να συμμετέχει ενεργά και εκείνοι, άνθρωποι όλων των ηλικιών, άνδρες, γυναίκες, άνεργοι και υψηλόβαθμα στελέχη, νοικοκυρές και συνταξιούχοι, παντρεμένοι και ελεύθεροι, φοιτητές, καθηγητές, ελεύθεροι επαγγελματίες και ολυμπιονίκες (!), παρασυρμένοι από την ενέργεια και το πάθος της, σηκώνονται όρθιοι και προπονούνται στο να είναι χαρούμενοι χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο, μόνο από δική τους επιλογή, φεύγοντας με πλατιά χαμόγελα και αποφασιστικότητα να πραγματοποιήσουν όνειρα και στόχους.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για συμμετοχές (τηρείται σειρά προτεραιότητας) στο: info@lifecoachinggreece.gr ΤΗΕ HUB EVENTS

(Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα, μετρό Κεραμεικός)


Με την υποστήριξη της S&B. Xορηγός Επικοινωνίας: Athens Voice.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ