Life

Συνέντευξη με ένα πέος

Τα πέη είναι σαν τα σκάφη. Πάντα κάποιος θα έχει ένα μεγαλύτερο!

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
ΤΕΥΧΟΣ 630
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
376183-776639.jpg

Ο Νίκος Ζαχαριάδης πήρε συνέντευξη από ένα πέος και έμαθε διάφορα χρήσιμα πράγματα.

Πώς σε λένε;

Εξαρτάται από το ρόλο που πρέπει να παίξω για να πετύχω το σκοπό μου. Βλέπεις, είμαι περισσότερο μια ιδέα και λιγότερο ένα όργανο. Γι’ αυτό και είμαι υπεράνω ονομάτων. Αν κάποια θέλει να με βλέπει ως έναν «Μπάμπη» που βγάζει κάτι βάρβαρο, είμαι όσο Μπάμπης θέλει. Αν πάλι έχει ανάγκη από έναν «Αλκίνοο», είμαι πρόθυμος να υποδυθώ έναν ευαίσθητο Αλκίνοο. Δεν θέλω να χαλάσω το χατίρι σε όσες με επισκέπτονται, αφού η κάθε μία το κάνει για δικούς της λόγους και εγώ είμαι φτιαγμένος για να ζω μαζί τους όσο κανένα άλλο όργανο. Τι καρδιά και άλλες ανοησίες τώρα... Οπότε πρέπει να εγώ και αυτές να έχουμε μια καλή σχέση αμοιβαιότητας και αλληλοκατανόησης.

Άλλες φορές, πάλι, όταν θέλουν να αποκτήσουν μαζί μου μια πιο προσωπική σχέση, μου βγάζουν εκείνες διάφορα παρατσούκλια. Ειδικά όταν ντρέπονται να με αποκαλέσουν «πούτσο». Έτσι έχω υπάρξει κατά καιρούς «κτήνος», «μόριο» (αν και αυτό μου μοιάζει υποτιμητικό λόγω μεγέθους), «ανδρισμός» κ.ο.κ. Μεγάλη επιτυχία έχουν και οι ευφημισμοί, όπως «βενζιναντλία της ηδονής» – αυτό ειδικά με είχε ενθουσιάσει! Επίσης έχει μεγάλη επιτυχία το «Μικρός Ναυτίλος» επειδή τους βγάζει κάτι προστατευτικά μητρικό γιατί τους θυμίζει παιδάκι που εξερευνά τον κόσμο. 

Στην πραγματικότητα, όμως, όταν είμαστε μόνοι με αυτόν που με κουβαλάει πάντα μαζί του, εκείνος με φωνάζει «Αρτέμη».

Πού οφείλεις το όνομά σου;

Το «Αρτέμης» είναι φόρος τιμής στους ρόλους του Αρτέμη Μάτσα από τις παλιές ελληνικές ταινίες. Επειδή έπαιζε τον προδότη. Γιατί αυτός που νομίζει ότι μπορεί να με κατευθύνει, ο ιδιοκτήτης μου, θεωρεί ότι τον προδίδω πάντα. Γιατί δεν τον αφήνω να μείνει πιστός ή πολιτισμένος για πολύ καιρό.

Επίσης με λέει Αρτέμη γιατί του θυμίζω ότι οι «Γερμανοί» είναι φίλοι μας. Και ως Γερμανούς εννοώ όσες αυτός τις αντιμετωπίζει ως αντιπάλους. Ενώ για εμένα είναι σύμμαχοί και τις υποστηρίζω. 

Ποια είναι η πιο μακρινή σου ανάμνηση;

Όταν ξύπνησα ξαφνικά ένα μεσημέρι και ήμουν 12 χρονών. Ο δικός μου, ο συνοδός μου, έπαιζε μπάλα σε ένα παρκάκι. Έμοιαζε πλήρης και ευτυχισμένος. Και ξαφνικά του θύμισα την παρουσία μου. Και από εκείνη τη στιγμή δεν θα ξαναβρισκόταν ποτέ πια μόνος του, χωρίς εμένα. Θα ήμασταν για πάντα ντουέτο.

Λοιπόν, αμέσως μόλις ξύπνησα, κοίταξα γύρω. Και είδα δεκάδες κορίτσια! Με κοντές φουστίτσες! Που μας κοίταζαν με περιέργεια. Εκείνος δεν τα είχε προσέξει. Αν είναι δυνατόν. Εγώ του τα έδειξα!

Και τότε, έτσι αγουροξυπνημένος, πήρα τον πρώτο λόγο. Και αρχίσαμε να κάνουμε φιγούρα. Για να μας προσέξουν. Πέφταμε στο γκαζόν θεαματικά και ηρωικά. Τσακωνόμασταν με τους άλλους πιο άγρια. Αλλά πλέον το μυαλό μας δεν ήταν στο παιχνίδι. Και το παιχνίδι δεν θα ήταν ποτέ πια το ίδιο. Γιατί είχε γίνει απλώς το μέσο για να εντυπωσιάσουμε τα κορίτσια.

Αυτή η πρώτη μας επίσημη συνάντηση μας έχει σημαδέψει και τους δύο και μας άλλαξε για πάντα. Εκείνος από τότε προσπαθεί να ολοκληρώσει το παιχνίδι που του διέκοψα με την παρουσία μου. Γι’ αυτό και πολλές φορές οι γυναίκες τον αποκαλούν ανώριμο. Ενώ εγώ μεγάλωσα, ωρίμασα.

Είσαι ευχαριστημένος με την ύπαρξή σου; (δεν είμαστε ρατσιστές με τα σωματομετρικά, οπότε δεν θα ρωτήσουμε το ύψος ή το βάρος σου...)

Ναι, είμαι ευχαριστημένος γιατί πλέον δεν με τρομάζει η σύγκριση. Όσο σκέφτομαι πόσο καιρό έχασα ανησυχώντας, είμαι να σκάσω! Με τα χρόνια όμως έχω καταλήξει ότι τα πέη είναι σαν τα σκάφη. Πάντα κάποιος θα έχει ένα μεγαλύτερο. Οπότε αντί να με τρώει η αγωνία, προσπαθώ να απολαύσω το ταξίδι και τις βουτιές. Στο κάτω-κάτω η θάλασσα είναι κοινή για όλους μας – αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...

Ποιο είναι το μεγαλύτερό σου προτέρημα;

Είμαι θετικός και εξωστρεφής. Με αποτέλεσμα να φέρνω τους ανθρώπους κοντά. Αν για παράδειγμα μπεις σε ένα οποιοδήποτε γραφείο στον πλανήτη, θα δεις σοβαρούς ανθρώπους από τη μέση και επάνω να δουλεύουν και να συζητούν πολιτισμένα. Σα να μην υπάρχει ανάμεσά τους το σεξ. Μόνο αλληλοσεβασμός.

Όμως αν κοιτάξεις κάτω από τα γραφεία, εκεί που βρίσκεται το δικό μου βασίλειο, γίνεται πάρτι. Ανταλλάσσουμε ματιές με τα εσώρουχα που εμφανίζονται παιχνιδιάρικα μέσα από τις φουστίτσες, λέμε βρωμόλογα, φλερτάρουμε... Ε, πολύ οι «από πάνω» μας λένε να κάνουμε ησυχία γιατί δεν μπορούν να συγκεντρωθούν. Αλλά όλοι ξέρουμε ότι κατά βάθος θα ήθελαν να έρθουν κι εκείνοι στο πάρτι. Ε, αυτό γίνεται εξαιτίας της εξωστρέφειάς μου!

Ποιο είναι το μεγαλύτερό σου ελάττωμα;

Η ειλικρίνεια. Δεν μπορώ να κρυφτώ. Και είμαι ισχυρογνώμων, επίμονος και γενικά αγύριστο κεφάλι. Δεν χειραγωγούμαι όσο κι αν αυτό ακούγεται οξύμωρο, δεδομένου ότι το χέρι είναι ένας από τους καλύτερούς μου φίλους. (γέλια). Το πιάνεις, έτσι;

Αλλά είμαι και εγωιστής. Πάρε για παράδειγμα μια καλοβαλμένη, σεμνή και ηθική κοπέλα – ας την πούμε «Έβελυν». Ε, άμα αυτή η «Έβελυν» με αντιμετωπίζει λες και θέλει να με πιάσει με χαρτοπετσέτα, δεν μου αρέσει. Με χαλάει! Πάει και τελείωσε! Δεν πά’ να προσπαθούν όλοι να με πείσουν ότι αυτή είναι η κατάλληλη... Αν εγώ θέλω αντί για αυτήν μια χυμώδη, γενναιόδωρη και κεφάτη «Σούλα», δεν μπορεί κανείς να μου αλλάξει γνώμη. Όσο και να με πιέσει ο «άλλος», ο «από πάνω» να συμπαθήσω την  Έβελυν, εγώ επιμένω. Δεν πά’ να χτυπά τον κώλο του κάτω! Σούλα και πάλι Σούλα! Μπορεί να με πάρει με το καλό και να προσπαθήσει να με πείσει με επιχειρήματα ή να με απειλήσει, εγώ τίποτα! Θα κάνω απεργία. Δεν θα σηκώνομαι. Μέχρι να περάσει το δικό μου.

Σκέψου ότι δύο είμαστε εκείνοι που μπορούν να πουν σε έναν άντρα κατά τη διάρκεια της ζωής του «αυτή δεν κάνει για σένα»: η μάνα του και το πέος του. Πώς η μάνα του τού λέει «αν βγεις έξω, ζακέτα να πάρεις»; Ε, κι εγώ του λέω «αν βγεις έξω, Σούλα να πάρεις»! (γέλια)  Ε, αυτό πολλές φορές τον καταστρέφει κοινωνικά. Και άλλες φορές τον κάνει να βαριέται. Ασε που στεναχωρεί πολλές Έβελυν στην πορεία, οι οποίες δεν του συγχωρούν ότι τις άφησε για μία Σούλα. Αλλά, sorry, επειδή είμαι εγωιστής με ενδιαφέρει κυρίως η δική μου ευχαρίστηση. Αυτός ας τα βγάλει πέρα μόνος του.

Χαρακτήρισε τον εαυτό σου με τρεις λέξεις...

Μονομανής. Τυχοδιώκτης. Φιγουρατζής.

Σε τι μοιάζεις και σε τι διαφέρεις από τον φέροντά σου;

Κοίτα, αν το σκεφτείς, εγώ έχω πιο πολλά θηλυκά χαρακτηριστικά από εκείνον. Είμαι πιο ευαίσθητος και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη λειτουργώ πολλές φορές επειδή κάτι με έχει πληγώσει. Όταν με ρωτάει ο άλλος «τι έχω» δεν του απαντάω, όπως κάνουν και οι γκόμενες.  Επίσης, ενώ αυτός είναι πολυγαμικός και φαντασιώνεται ότι πηγαίνει με πολλές γυναίκες ταυτόχρονα, εγώ μπορώ να βρίσκομαι μόνο σε ένα αιδοίο κάθε φορά. Δηλαδή, είμαι κατά κάποιο τρόπο μονογαμικός.  Αλλά γενικά αυτές οι αντιθέσεις είναι που μας κάνουν καλό δίδυμο. Ας πούμε, αν εκείνος είναι ο Γκάλης, εγώ είμαι ο Γιαννάκης. Ναι, εγώ είμαι ο σταρ γιατί εγώ προσφέρω το θέαμα, αλλά ακόμα και οι καλύτεροι παίκτες χρειάζονται μια καλή πάσα για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Τι σε τσαντίζει περισσότερο;

Όταν νομίζουν ότι μου κάνουν χάρη, λες και εγώ δεν ξέρω ότι έχουν και οι συμπαίκτριές μου τις ίδιες ανάγκες με εμένα. Και όταν χρησιμοποιούν την αδυναμία που μου έχει ο συνεργάτης μου ή τη δική μου ανάγκη για να τον παρασύρουν και να τον παγιδέψουν σε σχέσεις. Α, και όταν υποκρίνονται ότι έχουν οργασμό. Γιατί κάνουν πολύ θόρυβο για το τίποτα. Λες και με νοιάζει.

Έχεις παράπονα από τον φέροντά σου;

Πολλές φορές ρωτάει «γιατί;». Ενώ η σωστή ερώτηση σύμφωνα με τη δική μου κοσμοθεωρία είναι «γιατί όχι;».

Τι θα έλεγε ο φέροντάς σου για σένα;

Ότι από τη μια στιγμή στην άλλη μεταμορφώνομαι. Τη μια στιγμή είμαι δυνατός, γεμάτος σφρίγος και μοιάζω κυρίαρχος του κόσμου, και την αμέσως επόμενη, μόλις επέλθει η κορύφωση, είμαι ένα ζαρωμένο πλασματάκι που το μόνο στο οποίο μπορεί να ελπίζει είναι ο οίκτος και η συμπάθεια αυτής που πριν από λίγο κατακτούσε.

Το μήνυμά σου στον φέροντά σου;

Να μην παίρνει τις γυναίκες στα σοβαρά. Και να μη φοβάται ότι τον εκθέτω όταν εκείνος προσπαθεί να παραστήσει τον σοβαρό. Ειδικά στα πρώτα ραντεβού, που εκείνος προσπαθεί να κάνει μια ώριμη συζήτηση και εγώ τον αποσπώ. Το μήνυμα λοιπόν που του στέλνω είναι ότι οι γυναίκες, όπως τις έχω γνωρίσει εγώ, είναι εξίσου νούμερα με εμάς. Δεν χρειάζεται να υποδύεται τόσο συχνά ότι τις ακούει με συγκέντρωση. Μπορεί να κοιτάζει δηλαδή το στήθος τους ή τα οπίσθιά τους με λιγότερη ενοχή. Κι εκεί θα βρει πολλές απαντήσεις...

Το μήνυμά σου στον κόσμο;

Πάνω απ’ όλα ανεξαρτησία! Να μην ξεχνάμε ποτέ από πού ξεκινήσαμε και ποιος μας έκανε με την αγάπη του και τη φροντίδα του αυτό που γίναμε. Ποιος μας προπόνησε και μας περιέθαλψε, όταν οι άλλοι ήταν μακριά. Ναι, πρέπει να τιμάμε τις σχέσεις ζωής. Γιατί μόνο ο σύντροφός μας με την παλάμη του μας έδωσε ένα μεγάλο μάθημα ανεξαρτησίας και ελευθερίας. Μας έμαθε ότι μπορούμε για λίγο να μην είμαστε εξαρτώμενοι από άλλους. Και πολύ συχνά αναζητούμε εκείνα τα ξένοιαστα χρόνια που η ανάμνησή τους είναι θαμμένη κάπου στο παρελθόν. Αυτό είναι και το νόημα της φράσης «κάπου μαλακία μου»... 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ