Life

INSTAgreece

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας συνεχίζεται τον Νοέμβριο με θέμα το street food

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 411
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
28929-64352.jpg

Μετά από το #instagreece_sagionara, το #instagreece_podilato και το #instagreece_streetart, ο διαγωνισμός InstaGreece συνεχίζεται αυτή τη φορά με ένα θέμα εξωτικό και παράλληλα οικείο, ζωντανό, όσο και καθημερινό. Οι πόλεις βρίθουν σπεσιαλιτέ και γεύσεις: τις ψάχνουμε, τις δοκιμάζουμε, τις καταγράφουμε, τις συγκρίνουμε, μοιραζόμαστε την κουλτούρα του street food, αναδεικνύουμε τους ήρωές του.

Στο InstaGreece Νοεμβρίου το νέο hashtag είναι #instagreece_streetfood. Αντλήστε ιδέες από τα snacks του δρόμου και τις λιχουδιές της καθημερινότητας, αποτυπώστε τις γεύσεις που σας γεμίζουν ενέργεια και γίνετε κομμάτι της μεγάλης φωτογραφικής κοινότητας που ζει λεπτό προς λεπτό και μοιράζεται τις ξεχωριστές στιγμές της σε real time. Σκεφτείτε χρώματα, γαστριμαργικές κουλτούρες, αφουγκραστείτε την καλλιτεχνική σας φύση και αναδείξτε τους σεφ της προσωπικής σας ιστορίας –είτε δημιουργούν στις κουζίνες gourmet εστιατορίων, είτε μοχθούν πίσω από πάγκους συνοικιακών take away. Σκηνοθετήστε τη λήψη σας ή συλλάβετέ την αυθόρμητα, μα προπάντων, σκεφτείτε πρωτότυπα.

n

Αυτό έκαναν και οι περισσότεροι από 1.636 συμμετέχοντες του Οκτωβρίου που κατέγραψαν στο #instagreece_streetart την αποθέωση της ομορφιάς των καλλιτεχνών του δρόμου.

Στη συνέχεια, στη σελίδα facebook.com/InstaGreece, ο καθένας μπορεί να δει/μοιραστεί/ψηφίσει τις φωτογραφίες. Ο πρώτος νικητής, του οποίου η φωτογραφία δημοσιεύεται και στην ATHENS VOICE, επιλέγεται αποκλειστικά από την κριτική επιτροπή. Ο δεύτερος και ο τρίτος νικητής θα είναι επιλογές της κριτικής επιτροπής, οι οποίες προκύπτουν από τις 30 φωτογραφίες με τα περισσότερα like καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Δύο καινούργια στοιχεία: Πλέον αθροίζουμε και τους ψήφους του Instagram, εκτός από αυτούς της εφαρμογής InstaGreece στο Facebook. Ενώ από αυτόν το μήνα θα προκύπτει και τέταρτος νικητής, ο οποίος θα αναδεικνύεται μέσα από κλήρωση ανάμεσα σε αυτούς που ψηφίζουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες.

Καλή επιτυχία.

n


1ος νικητής: SONY EXPERIA T από την  COSMOTE

 H  συσκευή που χρησιμοποιεί ο James Bond στο "Skyfall"!

+ Δημοσίευση φωτογραφίας στην Athens Voice

2oς, 3ος, 4ος νικητής: SONY EXPERIA J από την COSMOTE


n

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ