Life

Όπως (σου) μπαίνει η άνοιξη

Μπήκε η άνοιξη και στην Αθήνα οργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις

114882-643451.jpg
Λύο Καλοβυρνάς
ΤΕΥΧΟΣ 340
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
13342-29933.jpg

Μπήκε η άνοιξη και στην Αθήνα οργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις, που προσφέρον ται για γνωριμίες, διασκέδαση, και προσωπική ανάπτυξη.

Τις Παρασκευές ερωτεύομαι γυναίκες, στο Blue Train. Από τις 25 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή, “I am in Love with Women”, μια λεσβιακή βραδιά του lesbian.gr, που επιστρέφει με άγριες διαθέσεις προσφέροντας έναν όμορφο χώρο για γυναίκες να γνωρίσουν άλλες γυναίκες και να διασκεδάσουν, μετατρέποντας το Blue Train σ’ ένα μεγάλο τσατ ρουμ. Με ελεύθερη είσοδο. Όλες εκείνες οι «αγγελίες γνωριμιών» που βιάζονται, όλες εκείνες που καν δεν γράφτηκαν ποτέ, συναντιούνται κάθε Παρασκευή, με μουσικές, ποτάκι, προβολές, happening. Κάθε Παρασκευή βλέπω ένα ζωντανό chat room, του χαμογελάω, επιλέγω με εικόνα και λόγο τα prive μου, τα κερνάω ποτό, τους αφιερώνω ένα αληθινό φιλί ή ένα τραγούδι. Φορώ το nick name μου και όχι αυτό εμένα.

Η σάουνα Alexander ξεκινά καινούργιο ανοιξιάτικο πρόγραμμα από 1η Απριλίου: Κυριακή με Πέμπτη ανοιχτά 17.00-3.00. Κυριακή: cruising spa fun. Δευτέρα: sports’ day 17.00-3.00, dress code: αθλητικά. Τρίτη: bears’ day για αρκούδους. Τετάρτη: underwear day, dress code: εσώρουχα. Παρασκευή: 17.00-7.00, με go-go boys. Σάββατο 17.00-7.00 έχει drag show & go-go boys. Επίσης κάθε μέρα έχει προσφέρει 2 ώρες happy hour με είσοδο μόνο 10 ευρώ, 17.00-19.00.

Οι εκδρομές του 10% έχουν πάρει φόρα! Μετά από το Άλσος Συγγρού και τη μεγάλη εκδρομή πικ-νικ στον Υμηττό, όπου μαζευτήκαμε είκοσι γκέι γυναίκες και άντρες, την Κυριακή 3/4, το 10percent.gr οργανώνει περίπατο στο πάρκο του Κεραμεικού, στην Αρχαία Αγορά και τον περίβολο του Ναού του Ηφαίστου, στο Θησείο. Η οργάνωση είναι χαλαρή, με την έννοια ότι συναποφασίζουμε το τι θα κάνουμε. Μετά την εκδρομή μπορούμε να πάμε για καφέ στο χώρο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης ή για φαγητό στον εξώστη του. Ώρα συνάντησης 12.30,  στην είσοδο του Κεραμεικού (οδός Ερμού 148). Τηλ. επικοινωνίας: 697 2238715, Δημήτρης.

Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα με τίτλο «(Αντι)μιλώντας στις βεβαιότητες: φύλα, αναπαραστάσεις, υποκειμενικότητες» γίνεται το Σάββατο 2 Απριλίου, στο νέο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Προπύλαια), με τρεις θεματικές: α) Ταυτότητες και διαδικασίες συγκρότησης υποκειμενικότητας, β) Έμφυλες αναπαραστάσεις και κοινωνικές πρακτικές, γ) Σώματα, σεξουαλικότητες: εννοιολογήσεις του «μη κανονικού». Οι εισηγήσεις θα προσφέρουν μπόλικο υλικό για σκέψη - μεταξύ άλλων τα θέματα που θα θιγούν: Η στερεοτυπική πρόσληψη του φύλου στην ελληνική κοινωνία - «Παραδοσιακή γυναικεία» και «παραδοσιακή ανδρική» υποκουλτούρα. Ύβρις και αποκάθαρση. Κατονομάζοντας το ακατονόμαστο: οι coming out αφηγήσεις ως «απελευθέρωση» του σεξουαλικού εαυτού κ.ά. Μετά το τέλος της ημερίδας, θα γίνει πάρτι γνωριμίας και κουβέντας στο La Pederosa, Ασκληπιού 41. Πληροφορίες: http://www.10percent.gr/epikairotita/ekdiloseis/2211-020411-.html

Την Κυριακή 3 Απριλίου το mybar έχει ανοιξιάτικο πάρτι – όλα τ’ αγόρια ανθίζουν! 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ