Ελλαδα

Καιρός: Πού θα χιονίσει στην Αττική - Η πρόγνωση Αρναούτογλου

Πίνακας με τις περιοχές που θα έχουν χιονοπτώσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χιόνια στην Αττική
Χιόνια στην Αττική © EUROKINISSI

Χιόνια στην Αττική αναμένονται την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Η πρόγνωση καιρού και ο πίνακας με τις περιοχές που θα χιονίσει.

Για τα χιόνια στην Αττική που προβλέπουν εδώ και ημέρες οι μετεωρολόγοι, μίλησε ο Σάκης Αρναούτογλου. Ο γνωστός μετεωρολόγος έκανε ανάρτηση στο Facebook με την πρόγνωση καιρού για την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, υπογραμμίζοντας ότι οι χιονοπτώσεις στην Αττική «αναμένονται από τις πρωινές προμεσημβρινές ώρες».

Όπως είπε, θα χιονίσει σε 13 περιοχές του Λεκανοπεδίου, την ώρα που στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται χιονόνερο και βροχή. Ο Σάκης Αρναούτογλου δημοσίευσε μάλιστα και τον ακόλουθο πίνακα για τα χιόνια στην Αττική που αναμένονται την Κυριακή (20.03):

Πίνακας με τις περιοχές στην Αττική που θα χιονίσει την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Χιόνια στην Αττική: Πού θα χιονίσει την Κυριακή - Τι είπε ο Σάκης Αρναούτογλου

«Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι. Πολλά τα ερωτήματα των φίλων από την Αττική για την αυριανή εξέλιξη του καιρού όσον αφορά στις χιονοπτώσεις, οι οποίες χοντρικά αναμένονται από τις πρωινές προμεσημβρινές ώρες και μέχρι περίπου και μετά το μεσημέρι σε αρκετές περιοχές της Αττικής.

» Κάνοντας κλικ στην εικόνα μπορείτε να δείτε τους δήμους με βάση το υψόμετρο τους με την μεγαλύτερη πιθανότητα χιονόπτωσης και χιονόστρωσης το πρωί αλλά και το μεσημέρι αντίστοιχα: Περιμένω τα σχόλιά σας αύριο».

Σημειώνεται ότι στην πρόγνωση καιρού το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών προβλέπει βαρυχειμωνιά την Κυριακή με χιονοπτώσεις.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ