Ελλαδα

Σάκης Αρναούτογλου: Έντονη υγρασία και τοπικές ομίχλες το Σάββατο

Ανάλογο με σήμερα το αυριανό σκηνικό του καιρού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καιρός (Φωτό Αρχείου)
Καιρός πρόγνωση για 06.11.2021 © Εurokinissi

Ο καιρός θα είναι σχεδόν ανοιξιάτικος μέχρι και την Κυριακή με ζέστη και υγρασία επισημαίνει ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.

Για πολύ αυξημένη σχετική υγρασία σε ολόκληρη την Ελλάδα με περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές κυρίως ώρες και κατά τόπους πυκνές ομίχλες κάνει λόγο ο μετεωρολόγος της EΡΤ3 Σάκης Αρναούτογλου. Παράλληλα επισημαίνει ότι ο καιρός θα είναι πολύ ζεστός για την εποχή και κυρίως στα δυτικά κεντρικά και τα νότια.

Η υγρασία θα διατηρηθεί κατά την διάρκεια της σημερινής νύχτας και των πρώτων πρωινών ωρών του Σαββάτου με αποτέλεσμα τοπικές ομίχλες. Κατά τ’ άλλα θα έχουμε αραιές συννεφιές από τα δυτικά προς τα ανατολικά οι οποίες κατά τόπους και κατά περιόδους θα πυκνώνουν κυρίως στα πιο δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας.

Στην Αττική θα επικρατήσουν χαμηλές νεφώσεις μέχρι και τις βραδινές ώρες, και ομίχλες στις παράκτιες περιοχές οι οποίες μέσα στην ημέρα θα υποχωρήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 15 μέχρι και τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη μουντό θα είναι το σκηνικό με πολύ περιορισμένη την ορατότητα και κατά τόπους ομίχλες. Μέσα στην ημέρα η ορατότητα θα βελτιωθεί αλλά θα επικρατήσουν αραιές συννεφιές οι οποίες κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι πυκνές Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 13 μέχρι και τους 23 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 05/11/2021 | ΕΡΤ

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ