- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές & θυελλώδεις ανέμους
Ποιες περιοχές θα επηρεάσουν ισχυρές καταιγίδες
Καιρός: Βαθμιαία επιδείνωση του καιρού μέχρι αύριο Παρασκευή με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.
Βαθμιαία επιδείνωση του καιρού θα έχουμε σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή στη χώρα, με βροχές και καταιγίδες να αναμένονται σε μεγάλο τμήμα της Ελλάδας, λόγω νέου βαρομετρικού χαμηλού, το οποίο βρίσκεται στην Ιταλία.
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ Meteo.gr, οι βροχές που σημειώνονται στο Ιόνιο από το πρωί σήμερα, βαθμιαία θα ενταθούν και μετά το απόγευμα θα επεκταθούν ανατολικά επηρεάζοντας την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες θα επηρεάσουν το σύνολο της χώρας μας, με τα φαινόμενα στα κεντρικά και νότια να είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών χαλαζοπτώσεων στα νησιά του Αιγαίου.
Αύριο Παρασκευή (4/12) προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες, αρχικά σε μεγάλο τμήμα της χώρας, οι οποίες όμως βαθμιαία και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και μετά το απόγευμα της Παρασκευής θα περιοριστούν στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα, στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη.
Παράλληλα, θυελλώδεις θα πνέουν οι νοτιοανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο με τις εντάσεις τους τόσο σήμερα όσο και την Παρασκευή να φτάνουν τα οκτώ μποφόρ.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνελήφθησαν 21 άτομα - Πώς δρούσαν
Πότε πηγαίνουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Μέχρι πότε θα βρίσκονται στους δρόμους οι οδηγοί
Φωτογραφίες και βίντεο στρατιωτικών εγκαταστάσεων, τα έστελνε σε 10 παραλήπτες Πολωνίας
Αγρότες διαμαρτύρονται για τη διαχείριση της ζωονόσου
Μέχρι πότε θα βρίσκονται στους δρόμους οι οδηγοί
H διαδικασία θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 26 Μαρτίου 2026
Πρόκειται για εξαιρετικά μεταδοτικό ιογενές νόσημα και προσβάλει βοοειδή, αιγοπρόβατα, χοίρους, καθώς και ορισμένα άγρια είδη
Ποια ημέρα θα γίνουν τα τελευταία μαθήματα
Οδηγίες και προθεσμία εγγραφών 2026-2027
Ισόβια και 2 έτη χωρίς ελαφρυντικά στον 22χρονο - Ποινή 30 μηνών στον εξάδελφο
Τι καιρό θα κάνει μέχρι το Σάββατο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.