- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, η ΕΜΥ ενημερώνει για την κακοκαιρία που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη
Με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, η ΕΜΥ ενημερώνει πως η κακοκαιρία, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, θα συνεχιστεί για το επόμενο δίωρο. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν.
Ο καιρός την Τρίτη
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και νότια και τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τμήματα αναμένονται την Τρίτη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 8 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 11 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 9 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 19 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες, όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών και βελτίωση στη συνέχεια αναμένονται την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Άνοιξαν οι ουρανοί: Χαλάζι στο κέντρο της Αθήνας
Aντιμέτωποι με έντονα καιρικά φαινόμενα βρέθηκαν νωρίς το απόγευμα οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου Αττικής. Η καταρρακτώδης βροχή συνοδεύτηκε από έντονη χαλαζόπτωση για αρκετά λεπτά, με τους πεζούς να προσπαθούν άρον άρον να προστατευτούν κάτω από υπόστεγα. Χαλάζι έπεσε και στο κέντρο της Αθήνας, με ένα λευκό στρώμα να σχηματίζεται σε πεζοδρόμια και δρόμους στο Κολωνάκι και στο Σύνταγμα. Στα... λευκά ντύθηκε το Ζάππειο.
Παρόμοια η εικόνα σε Παγκράτι, Νέο Κόσμο και Κουκάκι, με οδηγούς και περαστικούς να μην πιστεύουν αυτό που έβλεπαν μπροστά στα μάτια τους: Λίγο πριν από τις 16.00, ο ουρανός σκοτείνιασε ξαφνικά, οι βροντές και οι αστραπές δεν σταματούσαν και έντονο χαλάζι άρχισε να πέφτει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.