Αναζήτηση Μουσική

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

2nd Jazz Solo Guitar Festival 2019

2nd Jazz Solo Guitar Festival 2019

Το Jazzét Café παρουσιάζει το 2οJazz Solo Guitar Festival, μια διοργάνωση ενός κιθαριστικού φεστιβάλ, που η ιδέα και υλοποίηση του, ανήκει στον καλλιτεχνικό διευθυντή του Music Center Athens - Jazzét Café και κιθαρίστα Λευτέρη Χριστοφή.

Ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ για τους λάτρεις της σύγχρονης κιθάρας και όχι μόνο, που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην Ελλάδα και επικεντρώνεται στην κιθαριστική τεχνοτροπία και τεχνογνωσία, στη συνθετική αντίληψη και στην αυτοσχεδιαστική προσέγγιση της σύγχρονης κιθάρας.

Έξι κορυφαίοι Έλληνες κιθαριστές από τον ευρύ χώρο της Jazz & Fusion Μουσικής, οι Θοδωρής Κότσιφας, Γιώργος Κρομμυδάς, Πρίαμος Μωράκης, Βαλεντίνος Ντούλιας, Δημήτρης Πολίτης, Κωνσταντίνος Στουραίτης θα παρουσιάσουν ο καθένας ξεχωριστά το προσωπικό του κιθαριστικό τρόπο παιξίματος, τεχνικής και ηχοχρώματος.

Ένα διήμερο τζαζ φεστιβάλ αφιερωμένο στη σύγχρονη κιθάρα αυτήν κάθε αυτήν, όπου η “υψηλή” μουσική δεξιοτεχνία των κιθαριστών της θα συναρπάσει το φιλότεχνο ακροατήριο του Jazzét Café.

Παρασκευή 18/10/18, 22:30
Θοδωρής Κότσιφας, Πρίαμος Μωράκης, Βαλεντίνος Ντούλιας

Σάββατο 19/10/19, 22:30
Γιώργος Κρομμυδάς, Δημήτρης Πολίτης, Κωνσταντίνος Στουραίτης

Παράλληλα με το 2nd Jazz Solo Guitar Festival 2019, στη γκαλερί ArteGa του Jazzét Café παρουσιάζεται η Έκθεση Τζαζ Φωτογραφίας “Jazz for Sore Eyes” του Ιωάννη Καρνεσιώτη, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Αίαντα Χριστοφή.

 

Που συμβαινει

Jazzet Cafe, The Jazz Club
Από 18/10 έως 19/10
20:30
Είσοδος: 5€. Κρατήσεις: 2105815626
Jazzet Cafe, The Jazz Club
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5