Ελλαδα

Ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε αγωγή στο ΣΕΗ για τη διαγραφή του

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Κιμούλης
Ο Γιώργος Κιμούλης © EUROKINISSI

Ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε αγωγή εναντίον του ΣΕΗ όσον αφορά τη διαγραφή του - Τι δήλωσε ο δικηγόρος του.

Αγωγή εναντίον του ΣΕΗ όσον αφορά τη διαγραφή του κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης. Ο γνωστός ηθοποιός ζητά την ακύρωσή της αλλά και χρηματική αποζημίωση για την ηθική βλάβη καθώς και τη ζημιογόνο επίδραση που είχε η διαγραφή του από το Σωματείο.

«Τέλος της εβδομάδας θα κάνουμε διανομή στα ΜΜΕ την αγωγή για ακύρωση της διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ, για να αποδείξουμε το αληθές των ισχυρισμών μας χωρίς υπεκφυγές. Ζητάμε αποζημίωση για την ηθική βλάβη και την ζημιογόνο επίδραση που είχε η διαγραφή του από το ΣΕΗ. Τα ποσά είναι σχετικά, ανάλογα με το πώς πλήττεται η προσωπικότητα και ο ψυχισμός του άλλου, αυτά είναι εγκλήματα κατά της προσωπικότητάς του. Δεν θυμάμαι το ποσό που ζητάμε αλλά είναι υψηλό», είπε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος.

Ακόμα, αποκάλυψε πως τα επόμενα 24ωρα οι νομικοί εκπρόσωποι των δύο πλευρών θα συναντηθούν για να δουν πως θα επιλυθεί η κατάσταση.

«Είμαστε στο στάδιο που την Πέμπτη θα παρευρεθούμε στον διαμεσολαβητή και εκεί θα γίνει απόπειρα συμβιβασμού, μακάρι να μην είναι άκαρπη. Η ικανοποίηση έγκειται στον καθένα όταν βλέπει ότι πιάνει τόπο αυτό για το οποίο θεωρεί τον εαυτό του θιγμένο, προσβληθέντα και αδικημένο», πρόσθεσε ο κ. Καπερνάρος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ