Ελλαδα

Θάνατος 22χρονης στην Κομοτηνή: Στο μικροσκόπιο όσα κατέγραψε το smartwatch

Ήταν για αρκετή ώρα αναίσθητη στο ταρτάν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ταρτάν στίβου
Νεκρή στο ταρτάν στίβου 22χρονη αθλήτρια στην Κομοτηνή © Pixabay / anncapictures

Θάνατος 22χρονης στην Κομοτηνή: Τα στοιχεία που θα ρίξουν φως στα αίτια - Γιατί συνήθιζε να αθλείται μόνη

Νεκρή μέσα στο στάδιο του ΤΕΦΑΑ εντοπίστηκε μία 22χρονη φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Η αθλήτρια έχασε τη ζωή της ενώ έκανε προπόνηση. Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται το smartwatch που φορούσε η νεαρή, καθώς φέρεται να έχει καταγράψει τους παλμούς, τον χρόνο άσκησης, αλλά και την ένταση με την οποία προπονήθηκε πριν πέσει νεκρή. 

Η 22χρονη αθλήτρια στίβου, με καταγωγή από την Κρήτη, εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Τρίτης (14/6) από πολίτη που είχε πάει να αθληθεί στο στάδιο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Αμέσως στο σημείο έφτασε γιατρός που έκανε ΚΑΡΠΑ στην αθλήτρια, όμως, ήταν ήδη αργά. 

Η 22χρονη τριτοετής φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ στην Κρήτη, ήταν από τα Παλαιά Ρούματα του Δήμου Πλατανιά και αθλήτρια στο τμήμα στίβου του Θησέα Περιβολίων. Μάλιστα, πρόσφατα είχε ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να λάβει μέρος στα αγωνίσματα των 100 και των 200 μέτρων καθώς και στη σκυταλοδρομία 4×100 μέτρα, συμμετέχοντας με την ομάδα του Θησέα στον Όμιλο της Κρήτης. 

Θάνατος 22χρονης στην Κομοτηνή: Συχνά έκανε προπόνηση μόνη

Σύμφωνα με το thrakisports, παρόλο που είχε συζητήσει τη μεταγραφή της σε σύλλογο στίβου της Κομοτηνής, τελικά προτίμησε να μείνει στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας της, με αποτέλεσμα η νεαρή σπρίντερ συχνά να προπονείται μόνη της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 22χρονη βρισκόταν για αρκετή ώρα αναίσθητη στο ταρτάν μέχρι να την εντοπίσει κάποιος.

Την ακριβή αιτία θανάτου αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και νεκροτομής που ήδη έχει παραγγελθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ