Ελλαδα

Γιώργος Τράγκας: Δεσμεύτηκε η περιουσία της γυναίκας του

Ξεκινάει έρευνα πόθεν έσχες καθώς η ίδια δηλώνει δημοσιογράφος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Τράγκας: Δεσμεύτηκε η περιουσία της γυναίκας του – Έρευνα πόθεν έσχες
Ο Γιώργος Τράγκας και η σύζυγος του © NDP

Γιώργος Τράγκας: Δεσμεύτηκε η περιουσία της συζύγου του και δύο συνεργατών του.

Η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος προχώρησε στη δέσμευση του συνόλου της προσωπικής περιουσίας της Μαρίας Καρρά συζύγου του δημοσιογράφου που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Σύμφωνα με τον Alpha, o επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χήρα του εκδότη είχε ενεργή συμμετοχή στην εγκληματική δραστηριότητα. Δηλαδή γνώριζε και συμμετείχε στα πάντα, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής.

Η Αρχή ξεκινάει μια νέα έρευνα για τη χήρα του Γιώργου Τράγκα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ. Η ίδια ήταν και είναι υπόχρεη για την υποβολή πόθεν έσχες, καθώς δηλώνει δημοσιογράφος. Θα ερευνηθεί αν οι δηλώσεις της περιλαμβάνουν όλα όσα διαθέτει ως περιουσία, κάτι που μπορεί να είναι πλημμέλημα ή κακούργημα.

Γιώργος Τράγκας: Η χήρα του, Μαρία Καρρά, απαντά με μήνυση στο «Πρώτο Θέμα»

Με μια αγωγή δεκαοχτώ σελίδων η Μαρία Καρρά, χήρα του Γιώργου Τράγκα, στρέφεται εναντίον του «Πρώτου Θέματος» χαρακτηρίζοντας εμμονική τη δημοσιογραφική έρευνα μηνών για την περιουσία του εκλιπόντος συζύγου της.

Σε αυτήν υπογραμμίζει πως «αίφνης μετά τον θάνατο του αείμνηστου και πολυαγαπημένου συζύγου μου ήλθε απο τους εναγόμενους στην δημοσιότητα το ζήτημα της κληρονομιάς του και έκτοτε έχω καταστεί έρμαιο των κιτρινιστικών διαθέσεων του τύπου και των μίντια, καθώς δέχομαι μια ανηλεή και άνευ λόγου και ουδενός ερείσματος επίθεση, την ίδια ώρα και στιγμή που πασχίζω να ανταπεξέλθω στο βαρύτατο πένθος της απώλειας του πολυαγαπημένου μου συζύγου».

Η Μαρία Καρρά στην αγωγή της αναφέρει πως «εμφανίζομαι δολίως και ψευδώς μεταξύ άλλων ότι δήθεν ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι υπάρχει διαθήκη και το απέκρυπτα, γεγονός ανακριβές».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ