Ελλαδα

Αγωγή της συζύγου Τράγκα εναντίον του «Θέματος» - Ζητά 150.000 ευρώ

Με φόντο τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Τράγκας
Ο Γιώργος Τράγκας © screenshot

Η Μαρία Καρρά σύζυγος του Γιώργου Τράγκα κατέθεσε αγωγή εναντίον του «Θέματος» για «συκοφαντική δυσφήμηση» και ζητάει €150.000.

Με μια αγωγή δεκαοχτώ σελίδων η Μαρία Καρρά, χήρα του Γιώργου Τράγκα στρέφεται εναντίον του «Πρώτου Θέματος» χαρακτηρίζοντας εμμονική την δημοσιογραφική έρευνα μηνών για την περιουσία του εκλιπόντος συζύγου της.

Σε αυτήν υπογραμμίζει πως «αίφνης μετά τον θάνατο του αείμνηστου και πολυαγαπημένου συζύγου μου ήλθε απο τους εναγόμενους στην δημοσιότητα το ζήτημα της κληρονομιάς του και έκτοτε έχω καταστεί έρμαιο των κιτρινιστικών διαθέσεων του τύπου και των μίντια, καθώς δέχομαι μια ανηλεή και άνευ λόγου και ουδενός ερείσματος επίθεση, την ίδια ώρα και στιγμή που πασχίζω να ανταπεξέλθω στο βαρύτατο πένθος της απώλειας του πολυαγαπημένου μου συζύγου».

Η κυρία Καρρά στην αγωγή της αναφέρει πως «εμφανίζομαι δολίως και ψευδώς μεταξύ άλλων ότι δήθεν ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι υπάρχει διαθήκη και το απέκρυπτα, γεγονός ανακριβές».

Γιώργος Τράγκας: Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο για την οικονομική του δραστηριότητα

Οι αρχές αναζητούν τα πρόσωπα με τα οποία ο Γιώργος Τράγκας είχε επιχειρηματικές και οικονομικές συναλλαγές. Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», τέσσερις στενοί του συνεργάτες βρίσκονται στο μικροσκόπιο και ερευνάται ο ρόλος τους στη μεταφορά μεγάλων χρηματικών ποσών και την απόκτηση της ακίνητης περιουσίας του, που περιλαμβάνει σπίτια στην Αμερική και το Μονακό. Ήδη το σύνολο της περιουσίας του δημοσιογράφου έχει δεσμευτεί μέχρι να εκδοθεί πόρισμα για τον τρόπο που αποκτήθηκε από τον δημοσιογράφο. 

Ήδη ο Οικονομικός Εισαγγελέας, Χρήστος Μπαρδάκας, μελετά το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες άνω των 60 σελίδων βάσει του οποίου έγινε η δέσμευση της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ