Ελλαδα

Καραμπατζός για Πανελλήνιες: Πέρασα με τη δεύτερη στη Νομική όπου διδάσκω

Μήνυμα εμψύχωσης από τον καθηγητή Νομικής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πανελλήνιες 2022: Πρεμιέρα σήμερα στα ΓΕΛ © ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI
Πανελλήνιες 2022: Πρεμιέρα σήμερα στα ΓΕΛ © ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI

Αντώνης Καραμπάτζος: Μήνυμα υποστήριξης και εμψύχωσης προς τους μαθητές που διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες.

 

Το δικό του μήνυμα υποστήριξης και εμψύχωσης προς τους μαθητές που διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες έδωσε ο καθηγητής Αντώνης Καραμπάτζος , δείχνοντας μας πως επί της ουσίας μια, θεωρητικώς, αποτυχία στις πανελλήνιες δεν προκαθορίζει την μελλοντική πορεία των παιδιών που δίνουν εξετάσεις αφού και οι ίδιοι δεν πέτυχαν στις εξετάσεις με την πρώτη τους προσπάθεια.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο καθηγητής Αντώνης Καραμπατζός ο οποίος διδάσκει σήμερα στη Νομική Αθηνών περιέγραψε την αποτυχία του στις Πανελλήνιες, αλλά και το πώς αυτή επηρέασε τη ζωή του.

«Τελείωσα το Πειραματικό. Διάβαζα πολύ, αλλά είχα ατυχία σε ένα μάθημα, το οποίο το κράτησα και το έδωσα την επόμενη χρονιά. Ντρέπομαι και να πω ποιο ήταν το μάθημα αυτό… Τα Λατινικά! Τα οποία, επειδή είχα τρομερή αυτοπεποίθηση, τα είχα αφήσει για τον τελευταίο μήνα…Πήγα απογοητευμένος τότε στη φιλόλογο με την οποία έκανα όλα τα μαθήματα – μία εξαιρετική φιλόλογο –  και μου είπε: Άκου να δεις, Αντώνη. Ο Ξενοφών στην Κύρου Ανάβαση λέει ότι η τύχη στρατηγεί κάλλιον, ότι δηλαδή η τύχη μερικές φορές στη ζωή τα φέρνει καλύτερα… Πέρασα με τη δεύτερη, μέσα σε αυτόν τον χρόνο είχα τη δυνατότητα να μάθω καλά γερμανικά, να διαβάσω πολλά λογοτεχνικά βιβλία, να ταξιδέψω και μετά όταν μπήκα στη Νομική ήμουν ορεξάτος και ξεκούραστος», είπε ο καθηγητής. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ