Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μέχρι τέλος Ιουνίου το πόρισμα για την Ίριδα

Τα τέσσερα συμπεράσματα που προκύπτουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου
Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα 3 παιδιά - Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο θάνατος της 6 μηνών Ιριδας και το πόρισμα της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα.

Μέχρι το τέλος Ιουνίου αναμένεται το πόρισμα για τον θάνατο της Ίριδας, του δεύτερου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου που πέθανε στην κούνια του. Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα επιμείνει στον ασφυκτικό θάνατο, απορρίπτοντας την αγενεσία του φλεβόκομβου, που ήταν η αιτία θανάτου που διέγνωσε η παθολογοανατόμος Αντιγόνη Μητσέλου.

Συγκεκριμένα, η κ.Τσιόλια επιμένει στη διαπίστωση για πνευμονικό οίδημα και προβλέπεται να είναι άκρως επεξηγηματική, ώστε να γίνει πλήρως κατανοητός από τους ερευνητές της υπόθεσης ο «μηχανισμός θανάτου» της Ίριδας. Σύμφωνα με το Mega, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία για τον θάνατο της 6 μηνών Ίριδας, προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα:

  • Η αγενεσία φλεβόκομβου φεύγει από τη μέση.
  • Παθολογικό αίτιο δεν υφίστανται.
  • Ούτε γονιδιακό πρόβλημα υπάρχει, με βάση το αποτέλεσμα των εξετάσεων που έγινε γνωστό στις 30 Μαρτίου και που δεν είχε στη διάθεσή της η κ. Τσιόλα, όταν συνέτασσε την ιατροδικαστική της έκθεση, πέρσι τον Ιούλιο. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε δεν μπορούσε τότε να αποφανθεί ότι η Ίριδα έπεσε θύμα ασφυκτικού θανάτου.
  • Αξιοσημείωτο, εξ άλλου, είναι ότι δεν χρειάζεται η ιατροδικαστής να αναφερθεί σε τοξικολογικά ευρήματα, αφού η Ίριδα εξέπνευσε στο σπίτι και δεν είχε «φορτωθεί» ο οργανισμός της με φάρμακα.

Το ενδεχόμενο εκταφής της σορού της έχει απομακρυνθεί.

Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης: Τα SMS του ζευγαριού για την απιστία και τα παιδιά

Πριν από λίγες ημέρες, νέα μηνύματα που αντήλλαξαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτά, το πρώην ζευγάρι μιλά για τα παιδιά, αλλά και την απιστία. Τα επίμαχα SMS αποτελούν μέρος της δικογραφίας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μήπως και σου πάρουμε ένα ευρώ παραπάνω και δε βγάλεις τραγούδι εις βάρος του παιδιού σου. Να γίνεις διάσημος που έχασες το παιδί σου. Να σε λυπηθούν οι θαυμαστές.

Μάνος Δασκαλάκης: Κάτσε να δεις πώς σφίγγεται ο κ@@ς σου. Να καταλάβεις πώς γίνεται.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νομίζεις ότι με νοιάζουν τα λεφτά σου; Μη δώσεις ευρώ.

Μάνος Δασκαλάκης: Όχι παιδί μου.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Κράτα τα.

Η Ίριδα φεύγει από τη ζωή, ο Μάνος ξαναφεύγει από το σπίτι και ακολουθούν διάλογοι που αποκαλύπτουν την ένταση που επικρατούσε με την μικρή Τζωρτζίνα να πρωταγωνιστεί άθελα της στις μεταξύ τους διενέξεις.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πάρε τα πράγματα σου όπως εσύ ζήτησες, στο κάναμε και εύκολο όπως ζήτησες. Και άσε μας στην ησυχία μας.

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν ντρέπεσαι ρε, συνεχίζεις;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τρέξε εσύ που το έχεις ανάγκη και ήμασταν εμπόδια.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μπορείς να με ξεμπλοκάρεις από το ΦΜΠ;

Μάνος Δασκαλάκης: Γιατί;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί ήθελα να σε ταγκάρω στη Μαλένα.

Μάνος Δασκαλάκης: Μη δημοσιεύεις τίποτα στο ΦΕΙΣ και μη με ταγκάρεις πουθενά, δε θέλω να ανέβει τίποτα από μένα, θα σε ξεμπλοκάρω τώρα.

Στους διαλόγους που ανταλλάσσει το ζευγάρι, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κατηγορήσει ουκ ολίγες φορές για εξωσυζυγικές σχέσεις τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις             

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ