Ελλαδα

Απόστολος Λύτρας: Γιατί έπαψε να είναι δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο Απόστολος Λύτρας έπαψε να εκπροσωπεί τη Ρούλα Πισπιρίγκου λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψή της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας σε δηλώσεις του στα τηλεοπτικά συνεργεία
Απόστολος Λύτρας © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Απόστολος Λύτρας: Γιατί πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου - Τι αποκάλυψε ο ίδιος

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο έπαυσε να είναι συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μόλις λίγες ημέρες πριν η 33χρονη συλληφθεί για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας

«Βάση νόμου απαγορεύεται στον δικηγόρο όταν εκπροσωπεί δύο ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι να αναλάβει τον ένα εκ των δύο. Γνώριζα διάφορα πράγματα ξεχωριστά και από τους δύο και δεν θα ήταν δεοντολογικό», είπε ο Απόστολος Λύτρας. 

Ακόμη, διέψευσε τη φήμη που ήθελε τον Μάνο Δασκαλάκη να κατηγόρησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι σκότωσε και τα άλλα δύο παιδιά, μέσα στο δικηγορικό του γραφείο. Ο κ. Λύτρας είπε, μάλιστα, ότι «όσες φορές τους συνάντησα ο σύζυγός της ήταν υποστηρικτικός απέναντι της».

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος Δασκαλάκης την υποπτευόταν πριν τη σύλληψη»

Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, λίγο καιρό πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, κι ενώ η κατάσταση οδηγούνταν προς αυτή την κατεύθυνση για τη 33χρονη μητέρα, είχε γίνει μια συνάντηση σε δικηγορικό γραφείο όπου έγινε επήλθε η οριστική ρήξη μεταξύ του ζευγαριού.

«Όλα συνέβησαν στα μέσα Φεβρουαρίου. Σε εκείνη τη συνάντηση ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είχε πει στην Ρούλα Πισπιρίγκου ότι για το ένα παιδί βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο ότι δεν του έχεις κάνει κακό, για τα άλλα δύο παιδιά δεν το βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο». Η συγκεκριμένη φράση του Μάνου προκαλέσει έντονο καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι και από εκείνη τη στιγμή τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους.

Παράλληλα, ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είπε στην εν διαστάσει σύζυγό του πως γνωρίζει ότι έχει κάνει κακό στα παιδιά τους «και θα τον βρω ποιος είναι αυτός ο τρόπος, είτε είναι με δηλητήριο, είτε είναι τη μέθοδο της ασφυξίας».

Στην ίδια εκπομπή, ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, σημείωσε ότι «καταδεικνύεται ότι το ζευγάρι είχε σχέση μίσους – πάθους. Είχαν πολλά προβλήματα ως ζευγάρι. Πλέον υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ τους, και αυτό καταδεικνύεται και από όσα λένε. Αν το καταθέσει ο δικηγόρος, μιλήσει για τον καβγά, θα είναι μια σοβαρή μαρτυρία. Ο Μάνος δεν έχει εξαφανιστεί. Προφανώς, κάποιοι τον έχουν συμβουλεύσει να μην εκτίθεται τόσο. Μερικές φορές δεν καλούμε ανθρώπους για κατάθεση για να δούμε τη συμπεριφορά τους. Η ανακριτική είναι μια τέχνη ολόκληρη».

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ