Ελλαδα

Νέα Σμύρνη: Πατέρας βασάνιζε τη 10χρονη κόρη του

Της έκαιγε τα χέρια στο μάτι της κουζίνας για να την τιμωρήσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός ανηλίκου
Βία κατά των γυναικών © PIXABAY

Αλόγιστη βία και σεξουαλική κακοποίηση ζούσε επί σειρά ετών ένα 10χρονο κοριτσάκι στη Νέα Σμύρνη με θύτη τον πατέρα του.

Κακοποίηση σωματική αλλά και σεξουαλική υφίστατο για χρόνια ένα 10χρονο κοριτσάκι στη Νέα Σμύρνη από τον ίδιο της τον πατέρα.

Πραγματικό αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του 10χρονου κοριτσιού που ο Ρουμάνος πατέρας του το κακοποιούσε σωματικά αλλά και σεξουαλικά σε ακραίο βαθμό.

Οι πρώτες πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί, μάλιστα, αναφέρουν πως προκειμένου να υποκύπτει στις αρρωστημένες του ορέξεις, κάθε φορά που αντιστεκόταν, της έκαιγε τα χέρια στο μάτι της κουζίνας για να την τιμωρήσει ενώ το παιδί είχε μώλωπες στα πόδια και γδαρμένη πλάτη.

Τα όσα περνούσε το μικρό κορίτσι αποκάλυψε πρόσωπο από το περιβάλλον του Ρουμάνου το οποίο έζησε από κοντά το ζοφερό αυτό σκηνικό. Την καταγγελία την έκανε την προηγούμενη εβδομάδα στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, όμως λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, ο φάκελος διαβιβάστηκε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομονοίας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδάκι ήταν σε άθλια κατάσταση και πολύ φοβισμένο. Ο πατέρας της ήταν σεσημασμένος για κλοπές και συμμετοχή σε κυκλώματα παρεμπορίου ενώ η μητέρα τους είχε εγκαταλείψει. Οι αναφορές κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα σκληρό που ξεσπούσε όλη τη βία που έκρυβε μέσα του και τις διαστροφές στο ίδιο του το παιδί.

«Ο μπαμπάς φοβάται τη νύχτα και με φωνάζει στο κρεβάτι του…», έλεγε χαμηλόφωνα το παιδί. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ μετά την σύλληψη του άντρα οδήγησαν το κοριτσάκι στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση. Να σημειωθεί πως ο δράστης ήδη έχει προφυλακιστεί μετά την ομολογία του ότι έδερνε και έκαιγε το παιδί για να το τιμωρήσει, αρνούμενος ωστόσο τη σεξουαλική πράξη, όμως η έρευνα των αξιωματικών του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομονοίας συνεχίζεται καθώς εκκρεμεί η κατάθεση του παιδιού. Αφότου αναρρώσει θα οδηγηθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ