Ελλαδα

Φιλιππίδης: «Είναι αποστεωμένος, σηκώνεται μόνο για τουαλέτα»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέτρος Φιλιππίδης
Πέτρος Φιλιππίδης © EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποια η κατάσταση υγείας του κατηγορούμενου ηθοποιού - «Είναι αποστεωμένος», λένε οι πληροφορίες - Σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Ψυχικό.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού εν αναμονή της δίκης του που διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι κακή. Ο ηθοποιός «είναι αποστεωμένος και σηκώνεται από το κρεβάτι μόνο για να πάει στην τουαλέτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ant1, «ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προαυλίζεται καθόλου, είναι στο κελί του και συγκεκριμένα στο κρεβάτι. Είναι σε δύσκολη σωματική κατάσταση, δεν έχει βελτιωθεί η υγεία του. Ο συνήγορος υπεράσπισης πιστεύει ότι θα παρευρεθεί στη δίκη έστω και με καροτσάκι στις 28 Μαρτίου. Ο Πέτρος σηκώνεται μόνο για να πάει τουαλέτα. Είναι αποστεωμένος». 

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του σήμερα – «Είναι αποστεωμένος» | Greek Tv

Ο ηθοποιός έχει μεταφερθεί εδώ και μέρες από τις φυλακές Τριπόλεως στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, στο κελί Ζ1. Συγκατοικεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

 

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε πλειστηριασμό η μεζονέτα στο Ψυχικό

Σε πλειστηριασμό αναμένεται να βγει στις 27 Απριλίου η μεζονέτα του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό. Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», το αρχικό ποσό για τη μεζονέτα είχε οριστεί στις 645.000 ευρώ και η πρώτη κατάσχεση είχε γίνει στις 21 Απριλίου 2021.

Πρόκειται για μία οικία 365 τετραγωνικών στην επιφάνεια και έχει να κάνει με υπόγειο που διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ, τέσσερις αποθήκες, ισόγειο όπου υπάρχει η κουζίνα, ένα wc, σαλόνι και καθιστικό, ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και δυο μπάνια.

Η μεζονέτα αποτελεί το δεύτερο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη που βγαίνει σε πλειστηριασμό, καθώς είχε προηγηθεί ο πλειστηριασμός του εξοχικού του. 

Πέτρος Φιλιππίδης: Να συνεχιστεί κεκλεισμένων των θυρών ζητά ο δικηγόρος του

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (21/3) στο «Πρωινό», ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αποκάλυψε ότι θα καταθέσει αίτημα να γίνει η εξέτασή τους κεκλεισμένων των θυρών.

«Υπάρχει μία εξέλιξη που με προβληματίζει. Είδα ότι η πλευρά προς υποστήριξην της κατηγορίας, θα ζητήσει εξέταση των τριών γυναικών που καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Είναι μία εξαίρεση από την αρχή της δημοσιότητας της δίκης γιατί πιστεύω ότι η δημοσιότητα διασφαλίζει μία πιο σωστή και πιο ορθή δικαστική απόφαση», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Όταν υπάρχει κίνδυνος, ιδιαίτερα σε αδικήματα που έχουν σχέση με τη γενετήσια ζωή, οι καταγγέλλουσες να υποστούν ένα ψυχικό βάσανο, δίνεται η δυνατότητα να γίνει η δίκη κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό το αίτημα θα υποβληθεί στη μετά διακοπή δικάσιμο και το πιθανότερο είναι να γίνει δεκτό. Από εκεί και πέρα, ας ελπίσουμε οι διαρροές που θα γίνουν να είναι διαρροές που θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Πέτρος Φιλιππίδης: Ζητά να γίνει κεκλεισμένων των θυρών η πλευρά των θυμάτων

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις          

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ