Ελλαδα

Έγκλημα στην Καβάλα: Ομολόγησε ο 23χρονος- Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Της προκάλεσε σωματικές βλάβες για ασήμαντη αφορμή», αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Έγκλημα στην Καβάλα: 23χρονος σκότωσε τη γιαγιά του - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. και τα στοιχεία για τη δολοφονία.

Ομολόγησε το έγκλημα ο 23χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη γιαγιά του σε χωριό της Καβάλας. Η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει, μετά τη σύλληψή του και τη διαλεύκανση της δολοφονίας, ότι ο 23χρονος σκότωσε την ηλικιωμένη γυναίκα για «ασήμαντη αφορμή». 

Σε βάρος του 23χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία με δόλο, ενδοοικογενειακή βία και παραβίαση δικαστικών αποφάσεων. 

Έγκλημα στην Καβάλα: Οι πληροφορίες για τη δολοφονία της 82χρονης γυναίκας

Το έγκλημα έγινε στο Χρυσοχώρι Καβάλας. Η ηλικιωμένη έφερε κακώσεις στο κεφάλι ενώ αναμένεται το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασή της. Σύμφωνα με το voria.gr, ο εγγονός είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για αντίστοιχες συμπεριφορές σε βάρος της γιαγιάς του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 23χρονος ζητούσε από τη γιαγιά του χρήματα, ασκώντας πολλές φορές στο παρελθόν βία. 

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», το βράδυ της Κυριακής (13/3) ο 23χρονος λογόφερε με την 83χρονη για ασήμαντο λόγο. Η ηλικιωμένη ξύπνησε μέσα στη νύχτα και ζήτησε από τον εγγονό της ένα ποτήρι νερό. Εκείνος φέρεται να έχασε την ψυχραιμία του και κατάσταση αμόκ άρχισε να την χτυπάει μέχρι τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν άντεξε τα χτυπήματα και κατέληξε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όταν 23χρονος κατάλαβε ότι η γιαγιά του δεν ανέπνεε τηλεφώνησε σε ένα γραφείο κηδειών λέγοντας τους ότι η γιαγιά του έπεσε και μάλλον σκοτώθηκε. Ο υπάλληλος του γραφείου κηδειών του είπε να πάρει τηλέφωνο έναν γιατρό και την Αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι αντίκρισαν την ηλικιωμένη γυναίκα άγρια χτυπημένη και ζήτησαν τη συνδρομή του ιατροδικαστή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τον θάνατο της 83χρονης ενώ κράτησαν τον 23χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα.

Έγκλημα στην Καβάλα: 23χρονος σκότωσε τη γιαγιά του - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Εξιχνιάστηκε ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ανθρωποκτονία 82χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε σήμερα, σε οικισμό της Καβάλας.

» Για την υπόθεση συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός, συγγενικό πρόσωπο του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της ενδοοικογενειακής βίας και για παραβίαση δικαστικών αποφάσεων. Συγκεκριμένα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες εντός της οικίας του θύματος, ο 23χρονος με χρήση βίας της προκάλεσε σωματικές βλάβες για ασήμαντη αφορμή, με αποτέλεσμα τον θάνατό της.

» Μετά την ενημέρωση των αρχών και έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα προέκυψε ως δράστης της εν λόγω εγκληματικής ενέργειας ο 23χρονος, ο οποίος κατά την εξέτασή του ομολόγησε την πράξη του. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις               

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ