Ελλαδα

Γιώργος Κυπαρίσσης-Απαγωγή: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες

«Αυτό που με κράτησε ζωντανό ήταν τα παιδιά μου», λέει ο επιχειρηματίας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Κυπαρίσσης - Απαγωγή: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες
Γιώργος Κυπαρίσσης - Απαγωγή: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Γιώργος Κυπαρίσσης - Απαγωγή: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες - Εντοπίστηκε μέρος από τα λύτρα - Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την απελευθέρωση.

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης αφέθηκε ελεύθερος το πρωί της Παρασκευής (4/3) και ήδη στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση απαγωγής. Τα τρία πρόσωπα πέρασαν σήμερα Κυριακή (6/3) το κατώφλι του εισαγγελέα. 

Πρόκειται για έναν 41χρονο, μία 39χρονη, αλλά και τον 34χρονο φίλο τους. Οι δύο άνδρες είναι σεσημασμένοι, ενώ οι αρχές αναζητούν δύο ακόμη πρόσωπα που φέρεται να έχουν ανάμειξη στην υπόθεση απαγωγής του 40χρονου επιχειρηματία, Γιώργου Κυπαρίσση. 

Γιώργος Κυπαρίσσης - Απαγωγή: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες
Γιώργος Κυπαρίσσης - Απαγωγή: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Γιώργος Κυπαρίσσης - Απαγωγή: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες

 

Γιώργος Κυπαρίσσης - Απαγωγή: Εντοπίστηκε μέρος από τα λύτρα

Το Σάββατο (5/3) οι αστυνομικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι έχουν ήδη εντοπίσει και μέρος των χρημάτων που έδωσε η οικογένεια του επιχειρηματία στους απαγωγείς ως λύτρα.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: «Πρωινές ώρες σήμερα 5/3/22 προσήχθησαν στο τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής και προσωπικής ελευθερίας 41χρονος, 34χρονος και 39χρονη ημεδαποί, οι οποίοι εξετάζονται για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση αρπαγής επιχειρηματία».

«Είναι σοκ η φάση όλη αυτή...» Ο επιχειρηματίας Κυπαρίσσης για την απαγωγή του (ΕΡΤ, 5/3/22)

Γιώργος Κυπαρίσσης - Απαγωγή: «Αυτό που με κράτησε ζωντανό ήταν τα παιδιά μου»

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης μίλησε στο Star και τον Β. Γκούμα για την απαγωγή του, σχεδόν ένα 24ωρο από την ώρα που αφέθηκε και πάλι ελεύθερος στην περιοχή του Τατοΐου. Όπως είπε «αυτό που με κράτησε ζωντανό ήταν τα παιδιά μου». 

«Σκεφτόμουν ότι μπορεί να μην τα ξαναδώ. Η αχίλλειος πτέρνα μου είναι τα παιδιά μου», είπε ο 40χρονος επιχειρηματίας και περιέγραψε τη στιγμή της απαγωγής του: «Είδα πίσω μου ένα τζιπάκι μαύρο, όπως είναι της ΟΠΚΕ. Κατέβηκαν κάτω ένας άνδρας με μία γυναίκα. Με γύρισαν μού έβαλαν χειροπέδες. Με έβαλαν μέσα, μου πήραν το πορτοφόλι, το κινητό, μου έριξαν κάτι μπουνιές... Φορούσα πάντα την κουκούλα. Μου έδιναν να φάω και να πιω νερό. Λογικά μέσα στο δωμάτιο υπήρχε κάμερα. Είμαι καθαρός στις συναλλαγές μου. Όταν με πήραν για να με απελευθερώσουν και με πήραν πάλι με το αυτοκίνητο σε αυτήν την περιοχή στο Τατόι, φοβήθηκα ότι πάνε να με σκοτώσουν. Τους ευχαριστώ που δεν με σκότωσαν». 

Γιώργος Κυπαρίσσης - Απαγωγή: Η μητέρα του λέει ότι τον άφησαν δύο μέρες μετά τα λύτρα

Όπως αποκάλυψε η Όλγα Κυπαρίσση, μητέρα του 40χρονου επιχειρηματία, ο Γιώργος Κυπαρίσσης αφέθηκε ελεύθερος δύο ημέρες αφότου έλαβαν περίπου 800.000 ευρώ ως λύτρα. 

«Φοβήθηκα, μίλησα με τους κακοποιούς ήταν αδίστακτοι. Είχα βάλει την κόρη μου να μιλάει, δεν άντεχα εγώ. Εγώ, η κόρη μου και ο γαμπρός μου παραδώσαμε τα χρήματα. Μας πήγαν σε πολλά σημεία. Παραδώσαμε τα χρήματα και ύστερα από δύο μέρες τον απελευθέρωσαν. Φοβόμασταν μήπως ήταν νεκρός. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά, ευχαριστούμε τον Θεό που μας βοήθησε, όλα καλά, δεν έπαθε τίποτα στα χέρια τους, τον βλέπω καλά. Ήμασταν όλοι μαζί όταν γύρισε σπίτι. Οι απαγωγείς ήταν 7 μίλησα με 2. Οι απαγωγείς ήταν διαβασμένοι, δεν ήταν αγράμματοι και μιλούσαν τέλεια τα ελληνικά», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ