Ελλαδα

Χαλκίδα: Προφυλακίστηκε οπαδός για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Το χρονικό των επεισοδίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Προφυλακίστηκε οπαδός του Ολυμπιακού
Προφυλακίστηκε οπαδός του Ολυμπιακού © eviathema.gr

Χαλκίδα: Προφυλακίστηκε οπαδός του Ολυμπιακού - Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση των οπαδικών επεισοδίων που σημειώθηκαν στην Χαλκίδα.

Όπως δημοσίευσε η τοπική ιστοσελίδα eviathema.gr, οι τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού αφέθηκαν λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι της Παρασκευής (11/2/2022) ελεύθεροι, με εντολή του Εισαγγελέα (οι δύο με περιοριστικά μέτρα) αντιμετωπίζοντας κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Ζήτησαν αναβολή λόγω κωλύματος τους δικηγόρου τους Αθανάσιου Τάρτη, με την υπόθεση να συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες στις 17/02.

Την ίδια ώρα στον ανακριτή βρισκόταν ο ένας εκ των δύο οπαδών του Ολυμπιακού που συμμετείχε στο δεύτερο επεισόδιο, ο οποίος πριν από λίγο προφυλακίστηκε ενώ κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δικαστικές αρχές προς το παρών δεν έχουν συνδέσει τις δύο υποθέσεις οπαδικής βίας κάτι όμως που προκύπτει από τα στοιχεία της Αστυνομίας.

Χαλκίδα: Το χρονικό των επεισοδίων οπαδικής βίας

Υπενθυμίζεται ότι όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στις 31 Ιανουαρίου οπαδοί του Παναθηναϊκού ξυλοκόπησαν άγρια 40χρονο οπαδό του Ολυμπιακού ο οποίος την προηγούμενη μέρα είχε μαχαιρώσει οπαδό του Παναθηναϊκού.

Video δείχνει τους δράστες να αρπάζουν τον 40χρονο μέσα από το αυτοκίνητο και μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης να τον χτυπούν με σφυρί στο κεφάλι.

Ακολούθως, χωρίς να υπολογίζουν ότι βρίσκεται παιδί στο αυτοκίνητο, σπάνε τα παράθυρα και το παρμπρίζ του οχήματος.

Είχε προηγηθεί την προηγούμενη μέρα, όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, επίθεση του 40χρονου με άλλους δύο συνεργούς του κατά 27χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού τον οποίο τραυμάτισε με μαχαίρι.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ