Ελλαδα

Οπαδική επίθεση στη Χαλκίδα - Τον χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι

Μία σύλληψη - Ταυτοποιήθηκε και δεύτερο άτομο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό αστυνομίας
Περιπολικό αστυνομίας © EUROKINISSI

Ακόμα μία οπαδική επίθεση σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Χαλκίδα - Χτύπησαν ανήλικο με σφυρί στο κεφάλι - Μία σύλληψη - Ταυτοποιήθηκε και δεύτερο άτομο.

Ακόμα ένα περιστατικό βίας που σχετίζεται με οπαδικά κίνητρα, καταγγέλθηκε χθες, Τρίτη, αυτή τη φορά στη Χαλκίδα. Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 8 το βράδυ της Τρίτης 1ης Φεβρουαρίου, όταν ο πατέρας ενός ανήλικου αγοριού περίμενε τον γιο του έξω από γυμναστήριο στην πόλη της Εύβοιας.

Τότε ήταν που, σύμφωνα με την καταγγελία, τον περίμεναν δύο άτομα με κουκούλες full face και  άρχισαν να τον χτυπούν. Μάλιστα, ο ένας του επιτέθηκε με σφυρί στο κεφάλι, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

Μάλιστα, μαρτυρίες αναφέρουν πως οι δράστες περίμεναν σε κοντινό σημείο άλλα δύο άτομα ενώ επιβιβάστηκαν σε αμάξι που τους περίμενε ένας πέμπτος και εξαφανίστηκαν. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και ευτυχώς, φαίνεται ότι δεν έχει προκληθεί σοβαρή βλάβη από τα τραύματα. Οι Αρχές, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχουν ήδη προχωρήσει σε μία σύλληψη ατόμου που φέρεται να αναγνωρίστηκε από το θύμα ενώ έχει ταυτοποιηθεί ένα ακόμα άτομο και αναζητούνται τα υπόλοιπα από την αστυνομία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ