Ελλαδα

Σε εξέλιξη έλεγχοι της Αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών στην Αθήνα

Στο πλαίσιο της επιχείρησης περιορισμού της οπαδικής βίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επέτειος δολοφονίας Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
Αστυνομικοί ΜΑΤ © Eurokinissi

Νέους ελέγχους πραγματοποιεί η Αστυνομία σε συνδέσμους οπαδών ομάδων στην περιοχή της Αττικής.

Σε εξέλιξη βρίσκονται νέοι έλεγχοι της Αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών ομάδων στην περιοχή της Αττικής. Έως αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά, αποτελέσματα των ελέγχων.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι ανακρίσεις των 8 συλληφθέντων για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην Θεσσαλονίκη.

Τα άτομα που συνέλαβε η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού ξεκίνησαν να δίνουν πληροφορίες και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που διέρρευσαν «έδειξαν» τον δράστη που έδωσε τις χαριστικές βολές στον 19χρονο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ΕΡΤ, οι οκτώ συλληφθέντες κατονόμασαν τον ένατο ως το άτομο που είναι υπεύθυνο για τη δολοφονία. Πρόκειται για έναν 21χρονο Έλληνα, ο οποίος είναι ήδη στα χέρια των Αρχών.

Ο συλληφθείς δεν είναι σεσημασμένος και άρα δεν υπάρχουν στο αρχείο τα δακτυλικά του αποτυπώματα ούτε και το γενετικό του υλικό, που αναμένεται να ληφθούν. Στη συνέχεια, τα δείγματα αυτά θα συγκριθούν με αυτά που έχουν ληφθεί από το δρεπάνι που χρησιμοποιήθηκε για να τραυματιστεί θανάσιμα o Άλκης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ