Ελλαδα

Λουτράκι: Επίθεση στην παιδίατρο του σποτ για εμβολιασμό παιδιών

Αντιεμβολιαστές έγραψαν συνθήματα έξω από το ιατρείο της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η παιδίατρος Ζωή Σάκκου στο σποτ για τον εμβολιασμό παιδιών κατά της covid
Η παιδίατρος Ζωή Σάκκου στο σποτ για τον εμβολιασμό παιδιών κατά της covid © YouTube

Στο Λουτράκι αντιεμβολιστές επιτέθηκαν στην παιδίατρο του σποτ για τον εμβολιασμό παιδιών, γράφοντας συνθήματα έξω από το ιατρείο της.

Η παιδίατρος του σποτ για τον εμβολιασμό παιδιών κατά του κορωνοϊού μπήκε στο στόχαστρο αγνώστων. Αντιεμβολιαστές ή αρνητές προκάλεσαν βανδαλισμούς στο ιατρείο της παιδιάτρου στο Λουτράκι.

Η Ζωή Σάκκου, παιδίατρος και διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, πρωταγωνιστεί στο σποτ για τον εμβολιασμό παιδιών κατά της covid. «Πόσα πήρες;» είναι η φράση που έγραψαν με σπρέι έξω από το ιατρείο της.

Δημοσίευμα στο loutraki365.gr αναφέρει ότι οι αντιεμβολιαστές είχαν καλυμμένα με κουκούλες τα πρόσωπά τους. Αμέσως μετά τους βανδαλισμούς, τράπηκαν σε φυγή.

Τι απαντά η παιδίατρος στο Λουτράκι για τους βανδαλισμούς στο ιατρείο της

Σε ανάρτησή της στα social media η παιδίατρος που πρωταγωνιστεί στο σποτ για τον εμβολιασμό παιδιών, ξεκαθαρίζει ότι η συμμετοχή της στην καμπάνια ήταν εθελοντική και δεν πήρε χρήματα.

«Για την άνανδρη επίθεση(συνθηματα) με spray στην εξώπορτα του ιατρείου μου από μια μερίδα θερμοκέφαλων και κουτών συμπολιτών (επιεικείς χαρακτηρισμοί), θα ήθελα να ενημερώσω για το αυτονόητο, ότι η συμμετοχή μου στην καμπάνια του εμβολιασμού ήταν εθελοντική και έγινε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ μετά από πρόσκληση της επιστημονικής επιτροπής.

» Μου είναι αδιανόητο πως κάποιοι τόσο κακόβουλα και με ευκολία συκοφαντούν, την στιγμή που κάθε μέρα έχουμε περίπου 100 θανάτους συνανθρώπων μας από covid-19. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι παιδίατροι της χώρας μας, ενισχύουν τον εμβολιασμό καθώς και η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

» Ελπίζω ο Θεός να τους δώσει φώτιση μιας και έχουν κλειστά τα μάτια και τα αφτιά στην επιστήμη».

Περισσότερα από 300.000 παιδιά και έφηβοι έχουν ήδη εμβολιαστεί

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ