Ελλαδα

«Ελπίδα»: Χωρίς τηλεκπαίδευση τα σχολεία που θα μείνουν κλειστά

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Χωρίς τηλεκπαίδευση τα σχολεία που θα μείνουν κλειστά
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Χωρίς τηλεκπαίδευση τα σχολεία που θα μείνουν κλειστά © EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Δεν θα γίνει τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας κηρύσσεται για αύριο, Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, στην περιφέρεια Αττικής, στους νομούς Βοιωτίας, Ευβοίας, Κυκλάδων, Δωδεκανήσων, στις Σποράδες και στην Κρήτη, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Στις περιοχές αυτές δεν θα γίνει τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά, όπως ανακοίνωσε, νωρίτερα, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης.

Μάλιστα ανακοίνωση εξέδωσε και το Υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με την οποία δεν θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση στις περιοχές, όπου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Συγκεκριμένα, το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:

  • Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 25/1, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχές που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.
  • Σελφ τεστ δεν θα διενεργηθούν αύριο στις περιοχές με κλειστά σχολεία. Θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας σελφ τεστ αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές αυτές.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ