- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον 37χρονο ιερέα για τον βιασμό της ανήλικης Κάτω Πατήσια.
Ποινική δίωξη για σειρά αδικημάτων ασκήθηκε στον 36χρονο ιερέα που συνελήφθη για τον βιασμό ανήλικης. Συγκεκριμένα, ο ιερέας κατηγορείται πλέον για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό, το οποίο, κατά πληροφορίες, αφορά σε ακατάλληλες φωτογραφίες που ζητούσε να του στέλνει το παιδί.
Μετά την άσκηση της δίωξης σε βάρος του, η δικογραφία διαβιβάστηκε σε τακτικό ανακριτή, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκε και ο κατηγορούμενος.
Ο 36χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Τρίτη προκειμένου να ενημερωθεί για την σε βάρος του δικογραφία και να προετοιμάσει την απολογία του.
Στα δικαστήρια βρέθηκε και η κόρη του κατηγορούμενου ιερέα, η οποία φώναζε πως ο πατέρας της είναι αθώος.
Τη δικογραφία ανέλαβε χθες ο εισαγγελέας Νίκος Στεφανάτος και άμεσα προχώρησε στην άσκηση δίωξης.
Συνελήφθη ιερέας για βιασμό ανήλικης: Σε αργία με απόφαση Ιερώνυμου
Σημειώνεται ότι με απόφαση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο ιερέας τέθηκε σε αργία και παράλληλα με την δικαιοσύνη ξεκινούν οι ανακρίσεις από τα εκκλησιαστικά όργανα προκειμένου, εάν προκύψουν στοιχεία, να παραπεμφθεί σε εκκλησιαστικό δικαστήριο.
Οι αξιόποινες πράξεις που περιγράφει στην κατάθεση που έχει δώσει το ανήλικο κορίτσι φέρεται να έχουν τελεστεί το χρονικό διάστημα από το 2019 εως τον Μάιο του 2020.
Η ανήλικη φοβόταν να μιλήσει στο οικογενειακό της περιβάλλον μέχρι που τον περασμένο Νοέμβριο φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε στενό συγγενικό της πρόσωπο τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του ιερέα, τον οποίο είχε και δάσκαλο στο κατηχητικό.
Σύλληψη ιερέα για βιασμό: Η ανακοίνωση της αστυνομίας
«Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.
Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.