- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραγωδία στη Φθιώτιδα με νεκρό 14χρονο από κορωνοϊό
Είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ήταν παραπληγικός και τρεφόταν μέσω γαστρικού σωλήνα
Έφυγε από τη ζωή ένας 14χρονος από επιπλοκές του κορωνοϊού - Είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ήταν παραπληγικός και τρεφόταν μέσω γαστρικού σωλήνα.
Θρήνο σκόρπισε στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας η γνωστοποίηση του θανάτου ενός 14χρονου αγοριού ΑμΕΑ, ο οποίος νικήθηκε από επιπλοκές του κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του το lamiareport.gr, το 14χρονο αγόρι ΑμΕΑ, κάτοικος περιοχής της Ανατολικής Φθιώτιδας, νόσησε σοβαρά από κορωνοϊό πριν από λίγο χρονικό διάστημα και διακομίστηκε το πρωί της Τρίτης (11/01) στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, μαζί με τους γονείς του.
Εκεί διαπιστώθηκε πως νοσεί βαριά και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία», όπου και εν τέλει κατέληξε.
Να σημειωθεί πως ο 14χρονος είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ήταν παραπληγικός και τρεφόταν μέσω γαστρικού σωλήνα. Οι γονείς του είναι ανεμβολίαστοι και νοσούν επίσης από κορωνοϊό.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς σημειώθηκε η τραγωδία
Ασύλληπτο βίντεο από κάμερα ασφαλείας αποτυπώνει την ταχύτητα που εξαπλώνονται η πυρκαγιά
Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Σε επιφυλακή παραμένει η Πυροσβεστική
Ανιχνεύτηκαν υψηλές συγκεντρώσεις THC και μη εγκεκριμένη CBD σε εισαγόμενο γλύκισμα
Στις πληγείσες περιοχές ο Ευάγγελος Τουρνάς
Δείτε το timelapse βίντεο
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Καλύτερη η εικόνα - Σηκώθηκαν ξανά τα εναέρια μέσα
Τα ευρήματα που εντόπισαν οι πραγματογνώμονες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.