Ελλαδα

Αποσωληνώθηκε ο μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς

Στις 13 Δεκεμβρίου είχε πεθάνει η επίσης ανεμβολίαστη αδελφή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορονοϊός: Τα νεότερα για την υγεία του Μητροπολίτη Κοσμά που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ από τις 2 Δεκεμβρίου
Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας © Agriniopress

Αποσωληνώθηκε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» αφότου προσβλήθηκε από κορωνοϊό.

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος, όντας αρνητής των εμβολίων, αποσωληνώθηκε αλλά παραμένει στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός. 

Σύμφωνα με τo Αgriniopress, ο Μητροπολίτης έχει αποσωληνωθεί, ενώ υποβλήθηκε σε τραχειοστομία. Ο κορεσμός σε οξυγόνο είναι επίσης σε καλύτερα επίπεδα. Ωστόσο, ιατρικοί κύκλοι χαρακτηρίζουν την κατάστασή του σταθερή και τονίζουν ότι δεν παύει να είναι κρίσιμη.

Ο ιερέας διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 18 Νοεμβρίου. Αρχικά, παρέμεινε σπίτι του, ωστόσο η κατάστασή του επιδεινώθηκε και εμφάνισε δύσπνοια σε συνδυασμό με χαμηλό κορεσμό, ενώ έδειξε απροθυμία να νοσηλευτεί.

Την 1η Δεκεμβρίου εισήχθη στο Νοσοκομείο Αγρινίου, ενώ τα ξημερώματα της 2ης Δεκεμβρίου διακομίστηκε διασωληνωμένος στον «Ευαγγελισμό». 

Υπενθυμίζεται ότι η αδερφή του Μητροπολίτη που νόσησε από κορωνοιό και ήταν επίσης ανεμβολίαστη, πέθανε στις 13 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ