Ελλαδα

Πατέρας και κόρη στις Σέρρες πέθαναν σε λίγες ώρες από κορωνοϊό

Ήταν ανεμβολίαστοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νοσηλεύτρια σε ΜΕΘ για κορωνοϊό
Νοσηλεύτρια σε ΜΕΘ για κορωνοϊό © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ανεμβολίαστοι πατέρας και κόρη στις Σέρρες που πέθαναν από κορωνοϊό μέσα σε λίγες ώρες. Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει η μητέρα στο νοσοκομείο.

Νεκροί είναι πατέρας και κόρη στις Σέρρες, οι οποίοι διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Πρόκειται για μια ακόμη οικογένεια που ξεκληρίζεται από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Όπως έγινε γνωστό, πατέρας και κόρη ήταν ανεμβολίαστοι. Πέθαναν με διαφορά 24 ωρών. Μάχη στο νοσοκομείο δίνει η μητέρα, η οποία έχει διαγνωστεί με Covid-19.

Πρόκειται για τη δεύτερη οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύπτεται στις Σέρρες τις τελευταίες ημέρες. Στον συγκεκριμένο νομό τα ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης είναι πολύ χαμηλά και το τίμημα του κορωνοϊού βαρύ για τον τοπικό πληθυσμό.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Δεκεμβρίου ο αντιπρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας, Νίκος Τζανάκης είχε γνωστοποιήσει πως υπάρχουν περισσότεροι θάνατοι στις Σέρρες ανά εκατομμύριο από την Αττική.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 74χρονος πατέρας και η 48χρονη κόρη του ζούσαν στο χωριό Μύρκινο, του Δήμου Νέας Ζίχνης, στις Σέρρες. Νοσηλεύονταν στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου και πέθαναν από επιπλοκές της Covid-19.

Σέρρες: Πατέρας και κόρη πέθαναν την ίδια μέρα από κορονοϊό | 26/12/2021 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ