Ελλαδα

Φωτιά στο Καματερό με δύο νεκρά αγόρια

Ανασύρθηκαν από τους πυροσβέστες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δύο νεκρά αγόρια σε φωτιά στο Καματερό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Δύο νεκρά αγόρια σε φωτιά στο Καματερό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI

Στο Καματερό εντοπίστηκαν νεκρά δύο αγόρια μετά από φωτιά σε σπίτι. Πυροσβέστες ανέσυραν τα πτώματα. Τραυματισμένο με εγκαύματα και ένα 2χρονο αγόρι.

Τραγωδία στο Καματερό με δύο αγόρια να ανασύρονται νεκρά από πυροσβέστες. Όπως έγινε γνωστό, εκδηλώθηκε φωτιά σε σπίτι στο Καματερό.

Τα παιδιά είναι ηλικίας 12-13 ετών. Ένα ακόμη αγόρι, ηλικίας 2 ετών, έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» με εγκαύματα στα χέρια.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για αδέλφια, μέλη οικογένειας Ρομά. Η φωτιά στο Καματερό εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 σε κατοικία στην οδό Ιθάκης.

Φωτιά στο Καματερό - Το tweet από την Πυροσβεστική για τα δύο νεκρά αγόρια

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Twitter για τη φωτιά στο Καματερό με τα δύο νεκρά αγόρια, οι σοροί εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης σε δώμα διώροφης κατοικίας.

Στο σημείο έφθασε και επιχείρησε κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος, αποτελούμενο από 15 πυροσβέστες και 4 οχήματα.

Το δώμα που βρέθηκαν νεκρά τα δύο αγόρια στο Καματερό

Η φωτιά στο Καματερό ξέσπασε λίγο μετά τις 09.30. Στο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Ιθάκης, οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρά τα δύο αγόρια σε ένα δώμα περίπου 50 τ.μ.

Όταν οι πυροσβέστες έφθασαν στο σπίτι, βρήκαν τον πατέρα απ' έξω να τους λέει με αγωνία ότι τα παιδιά του είχαν εγκλωβιστεί.

Για τη φωτιά στο Καματερό με τα νεκρά παιδιά εξετάζεται μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα ή η πυρκαγιά να ξεκίνησε από κάποιο θερμαντικό σώμα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ