Ελλαδα

Φωτιά τώρα στο Νέο Ηράκλειο - Βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα

Πυροσβέστες ανέσυραν το πτώμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο Νέο Ηράκλειο βρέθηκε νεκρό άτομο σε φωτιά σε διαμέρισμα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Στο Νέο Ηράκλειο βρέθηκε νεκρό άτομο σε φωτιά σε διαμέρισμα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Φωτιά τώρα στο Νέο Ηράκλειο, με έναν άνδρα να εντοπίζεται νεκρός από τους πυροσβέστες. Σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της Κηφισίας εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.

Νεκρός άνδρας σε φωτιά τώρα στο Νέο Ηράκλειο σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 το πρωί. Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας. Στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

Νωρίτερα, ένοικοι της πολυκατοικίας επί της Κηφισίας είχαν αναφέρει ότι υπάρχει εγκλωβισμένο άτομο στο διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο, το οποίο αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Πυροσβέστες που μπήκαν στο φλεγόμενο διαμέρισμα, εντόπισαν νεκρό το άτομο. Η είδηση για την τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο με την πυρκαγιά κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου. Οι φλόγες δεν επεκτάθηκαν σε γειτονικά διαμερίσματα. Το έργο της προανάκρισης για τις συνθήκες εκδήλωσης της φωτιάς βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ένας νεκρός από τη φωτιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο | Ώρα Ελλάδος 20/12/2021 | OPEN TV

Νεκρός άνδρας σε φωτιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο - Το tweet από την Πυροσβεστική

Για τη φωτιά στο Νέο Ηράκλειο η Πυροσβεστική Υπηρεσία έκανε ανάρτηση στο Twitter. Όπως ενημερώνει εντοπίστηκε νεκρός ένας άνδρας στο διαμέρισμα όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.

«Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος, Σορός άνδρα εντοπίστηκε εντός του διαμερίσματος σε διαμέρισμα επί της οδού Κηφισιάς στο δήμο Ηρακλείου Αττικής» επισημαίνεται.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ