Ελλαδα

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Πέρασαν χειροπέδες σε γυμνασιάρχη

Περιστατικό παραλογισμού σε Γυμνάσιο του Αιγινίου Πιερίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Οι αρνητές «θεματοφύλακες του Συντάγματος» πέρασαν χειροπέδες σε γυμνασιάρχη στην Πιερία
Οι αρνητές «θεματοφύλακες του Συντάγματος» πέρασαν χειροπέδες σε γυμνασιάρχη στην Πιερία © olympusmera

Οι αρνητές «θεματοφύλακες του Συντάγματος» πέρασαν χειροπέδες σε γυμνασιάρχη στην Πιερία.

Περιστατικό παραλογισμού διαδραματίστηκε σε Γυμνάσιο του Αιγινίου Πιερίας, στο οποίο εισέβαλλαν πέντε αντιεμβολιαστές – αρνητές που παρουσιάστηκαν ως «θεματοφύλακες του Συντάγματος». Η συγκεκριμένη ομάδα ατόμων πήγε το πρωί στο σχολείο, άρπαξε τον διευθυντή και με χειροπέδες τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα.

Ο διευθυντής του σχολείου όταν πήγε στο τμήμα, εξήγησε στους αστυνομικούς τι ακριβώς είχε συμβεί.

Μάλιστα οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» έφτασαν στο σημείο να τον περιμένουν έξω από το τμήμα, αλλά τελικά οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους ίδιους. 

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς είχε μώλωπες στα χέρια από τις χειροπέδες.

Ο δήμαρχος Πύδνας, Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας, μίλησε για το περιστατικό και εκτίμησε ότι αυτά τα άτομα δεν πρέπει να είναι από την περιοχή.

«Ο τέλειος παραλογισμός, οι παράνομοι οδήγησαν στο νόμο τον διευθυντή του Γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα», δήλωσε στον statusfm.gr, ο δήμαρχος.

Αναστάσιος Μανωλάς - Δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού

Το προεδρείου της ΕΛΜΕ Πιερίας επισκέπτεται αυτή την ώρα τον διευθυντή του σχολείου. «Τον περικύκλωσαν τα πέντε άτομα και του έβαλαν χειροπέδες», δήλωσε στον «Status» ο εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών Χρήστος Αντωνίου, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό.

Προσαγωγή των αρνητών που "απήγαγαν" το διευθυντή γυμνασίου του Αιγινίου

«Απαγωγή» γυμνασιάρχη από αρνητές, στην Πιερία: Παρέμβαση Θεοδωρικάκου

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σχετικά με το επεισόδιο στην Πιερία δήλωσε: «Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές και απαράδεκτες και η Αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ