Ελλαδα

Χειροπέδες σε πατέρα-αρνητή που μήνυσε εκπαιδευτικούς

Το περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο της Θεσσαλονίκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνελήφθη πατέρας αρνητής γιατί υπέβαλε μηνύσεις σε εκπαιδευτικούς
Μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό στα σχολεία © ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Συνελήφθη πατέρας - αρνητής στη Θεσσαλονίκη. Υπέβαλε μηνύσεις επειδή δεν άφησαν τον γιο του να μπει στο σχολείο χωρίς μάσκα και self test.

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο πατέρας ενός μαθητή, αρνητής των μέτρων για τον κορωνοϊό, ο οποίος υπέβαλε μηνύσεις κατά εκπαιδευτικών.

Ο πατέρας - αρνητής απαίτησε να μπει ο γιος του στο σχολείο χωρίς προστατευτική μάσκα και προσκόμιση σχετικού αρνητικού self test.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο πατέρας κατέθεσε εν συνεχεία μήνυση εναντίον των εκπαιδευτικών. Για την εξέλιξη αυτή ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος ζήτησε την κράτησή του για ψευδή καταμήνυση. Σημειώνεται ότι το περιστατικό συνέβη το πρωί σε Γυμνάσιο, στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Ο πατέρας αναμένεται να προσαχθεί αύριο ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής.

Υπενθυμίζεται ότι παρέμβαση για το θέμα των αρνητών γονέων που μηνύουν εκπαιδευτικούς είχε κάνει τον περασμένο Σεπτέμβριο ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής. Ο αντιεισαγγελέας είχε ζητήσει από τις κατά τόπους Εισαγγελίες Εφετών και Πρωτοδικών να διερευνούν άμεσα, εάν οι συγκεκριμένες ενέργειες συνιστούν αξιόποινες πράξεις και σε καταφατική περίπτωση να ενεργούν, όπως ορίζει ο νόμος.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ηλεία πατέρας αρνητής απείλησε ότι θα πάει στο σχολείο με καραμπίνα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ