Ελλαδα

Η διαφορετικότητα και η κοινωνική ενσωμάτωση σε πρώτο πλάνο

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ επιβραβεύει τους αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων

80450-179984.jpeg
Έφη Πάλλη
ΤΕΥΧΟΣ 807
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια στηρίζει την Ελληνική Παρολυμπιακή Επιτροπή

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στηρίζει την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και τους αθλητές της, ενισχύοντας ένα περιβάλλον που θα προάγει τις ίσες ευκαιρίες.

Η κοινωνική προσφορά αποτελεί πια αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας των οργανισμών, με ολοένα και περισσότερες εταιρείες να εμπλουτίζουν τη δραστηριότητά τους με ενέργειες που ωφελούν το ευρύτερο σύνολο, ευθυγραμμίζοντας τη στρατηγική τους με τις ανάγκες του σήμερα. Τη στάση αυτή φαίνεται πως επιβραβεύουν και οι πολίτες. Σε μια εποχή που βάλλεται από ζητήματα αξιών, στρέφουν σταθερά το ενδιαφέρον τους σε προϊόντα και υπηρεσίες από οργανισμούς που εφαρμόζουν υπεύθυνες πρακτικές, υιοθετούν αξίες που προάγουν την ίση αντιμετώπιση και υλοποιούν πρωτοβουλίες για μια καλύτερη κοινωνία για όλους.

Τα θέματα της ισότητας, της διαφορετικότητας και της ενσωμάτωσης είναι διαχρονικά, ωστόσο μας απασχόλησαν ιδιαιτέρως τη χρονιά που διανύουμε,  ενισχύοντας την ανάγκη για διάχυση και εδραίωση αυτών των αξιών στην κουλτούρα και στην καθημερινότητα όλων μας. Σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι μόνο κάποιες προσωπικότητες που ασκούν επιρροή. Σημαντικές εταιρείες έχουν προ πολλού τεθεί στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας, κρατώντας σφιχτά τη σκυτάλη!

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ αποτελεί ένα τέτοιο παράδειγμα. Διαχρονικά υλοποιεί με αίσθημα ευθύνης και ανταπόδοσης προς την κοινωνία ένα ευρύ πρόγραμμα δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας, μέσω του οποίου στάθηκε και φέτος, για άλλη μια διαδοχική χρονιά, δίπλα σε όλους τους Έλληνες αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, υποστηρίζοντας ως Μέγας Χορηγός την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή. 

Η συνεισφορά του κορυφαίου ελληνικού ενεργειακού Ομίλου για την ενίσχυση του αθλητισμού, την ανάδειξη των αθλητικών ιδεωδών και της αξίας του «ευ αγωνίζεσθαι» είναι γνωστή, ειδικότερα την τελευταία δεκαετία. Η στήριξη όμως της Παραολυμπιακής Ομάδας και για τα επόμενα 3 χρόνια, αποτελεί μια ξεχωριστή και συμβολική πρωτοβουλία. Αποδεικνύει την ξεκάθαρη δέσμευση του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ να ενισχύσει ένα περιβάλλον που θα προάγει τον σεβασμό και τις ίσες ευκαιρίες για όλους, ενώ παράλληλα ευαισθητοποιεί το κοινό για τα παραολυμπιακά αθλήματα και παρακινεί ακόμη περισσότερους να τα αγκαλιάσουν.

Με τον τρόπο αυτό ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές της Παραολυμπιακής Ομάδας ως πηγή έμπνευσης για όλους μας, θυμίζοντάς μας πως η διαφορετικότητα δεν μπορεί να μας κρατήσει μακριά από τα όνειρά μας. Με θέληση, δύναμη και πίστη στις ικανότητές μας, το μόνο εμπόδιο που απομένει για να πετύχουμε τους στόχους μας είναι αυτό που θέτουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. 

Η στήριξη του Ομίλου προς την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή ξεκίνησε το 2018 και έχει αναβαθμιστεί σε «Μέγας Χορηγός» της μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, στο Παρίσι, όπως ανακοινώθηκε επισήμως κατά τη διάρκεια της τιμητικής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στις 11 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής, για να βραβεύσει το σύνολο των Ελλήνων αθλητών της φετινής αποστολής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ