Ελλαδα

Παγώνη: Ανεμβολίαστοι σε σούπερ μάρκετ με διπλή μάσκα και rapid

Τι είπε για τα Χριστούγεννα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάσκα για τον κορωνοϊό
Μάσκα για τον κορωνοϊό © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Διπλή μάσκα και αρνητικό rapid test για τους πολίτες που είναι ανεμβολίαστοι, προτείνει η Ματίνα Παγώνη.

Αναφορά στα σούπερ μάρκετ και τα νέα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, έκανε η Ματίνα Παγώνη. Μιλώντας σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 η πρόεδρος τη Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνάς - Πειραιά πρότεινε η είσοδος στα σούπερ μάρκετ των πολιτών που είναι ανεμβολίαστοι, να γίνεται με διπλή μάσκα. Παράλληλα, ζήτησε να έχουν μαζί τους και αρνητικό rapid test.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα Δευτέρα (22/11) τέθηκαν σε ισχύ τα νέα μέτρα για ανεμβολίαστους.

Στις δηλώσεις που έκανε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η Ματίνα Παγώνη σημείωσε ότι στα σούπερ μάρκετ δεν γίνεται πάντα να εφαρμοστεί ο κανόνας ένα άτομο ανά 8 τ.μ., γι' αυτό και πρέπει να εξεταστεί εκ νέου από τις επιτροπές.

Παράλληλα, πρότεινε η μάσκα να γίνει υποχρεωτική και σε εξωτερικούς χώρους τόσο για εμβολιασμένους και μη.

Πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα φέτος - Τι είπε η Ματίνα Παγώνη

Αναφορικά με τα Χριστούγεννα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ξεκαθάρισε ότι θα είναι δύσκολα, εκτιμώνοντας πως οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ θα είναι 600 περίπου και «με θανάτους σαν να χάνουμε σχεδόν δύο πούλμαν». Γι' αυτό και συνέστησε προσοχή στα εορταστικά τραπέζια που θα γίνουν.

«Η τρίτη δόση εμβολίου είναι αυτή που θα σώσει την ιστορία όλη» σημείωσε ακόμη η Ματίνα Παγώνη, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση σε πολίτες που δεν έχουν κάνει την πρώτη επειδή φοβούνται, να προχωρήσουν τον εμβολιασμό τους για τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ